0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

KRNWTR fles, glas of karaf: duurzaamheid van glas

Hoe gaat u de plastic soep in onze oceanen tegen? Als iedereen een beetje minder zou vervuilen, zou dat al een grote vooruitgang zijn! In dat kader zijn er steeds meer bedrijven die een steentje bijdragen aan een betere wereld, bijvoorbeeld door een deel van op de opbrengsten af te staan aan een goed doel. Aan de andere kant zoeken steeds meer organisaties naar duurzame en milieuvriendelijke promotieartikelen.

Ook bij Van Heijster vindt u veel verschillende ‘groene’ artikelen, waaronder natuurlijk de zeer populaire Dopper. Bij hen gaat een deel van de omzet naar drinkwaterprojecten in Nepal. Maar zij zijn niet het enige bedrijf dat het drinken van kraanwater uit herbruikbare flessen promoot: ook het Nederlandse KRNWTR maakt zich hard voor deze zaak.

De beugelflessen, glazensets en waterkaraffen van KRNWTR zien er niet alleen stijlvol uit, het bedrijf draagt op allerlei manieren bij aan een wereld met minder plastic waterflesjes. Zo gaat 5% van de omzet naar de Plastic Soup Foundation en sporen zij horecabedrijven in Nederland aan om kraanwater op de menukaart te zetten in plaats van mineraalwater uit plastic flessen of uit pakken.

Op de website van KRNWTR bestelt u de originele bidon, bij Van Heijster vindt u de glazen producten. Laat bijvoorbeeld beugelflessen van een liter en glazen bedrukken om in uw restaurant of café uit te serveren. Hiermee laat u niet alleen zien dat u kraanwater schenkt, maar komt u ook nog eens extra onder de aandacht met uw naam en/of logo.

Natuurlijk kunt u als bedrijf, organisatie of vereniging onbedrukte KRNWTR artikelen bestellen bij Van Heijster!

Tip: bekijk ook andere bedrukte bidons en duurzame relatiegeschenken!

Terug naar boven