Leuke zomer relatiegeschenken om te geven aan je personeel en relaties

Leuke zomer relatiegeschenken om te geven aan je personeel en relaties

Het geven van een relatiegeschenk of leuke attentie aan je personeel is dé manier om je waardering te tonen. Een cadeau maakt extra indruk als de ontvanger ziet dat goed nagedacht is over het geschenk. Kies daarom altijd een cadeau dat past bij de ontvanger of de gelegenheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zomers relatiegeschenk om het begin van de vakantie in te luiden? Bedank je personeel en relaties daarom voor het afgelopen seizoen met één van onderstaande relatiegeschenken voor de zomer!

Comfortabel op het strand dankzij gepersonaliseerde handdoeken

Of het nu in eigen land is of buiten onze landsgrenzen: Nederlanders zijn dol op een lange dag genieten aan het strand. Verras je relaties daarom met een zomer relatiegeschenk zoals een leuke handdoek of strandmat uit ons uitgebreide assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sneldrogende handdoek, voorzien van je logo of bedrijfsnaam? Met deze leuke zomerse weggever maak je niet alleen de ontvanger blij, maar zorg je tegelijkertijd ook voor de nodige naamsbekendheid; iedereen op het strand kan je merknaam immers zien. Ook onze opvouwbare strandmatjes of onze hippe ronde strandhanddoeken zijn natuurlijk ultieme zomerse weggevers.

Bedrukte reistassen: perfect cadeau voor de zomer

tas bedrukken

Wie op reis gaat heeft uiteraard een koffer of reistas nodig. Uit onderzoek blijkt dat vooral praktische relatiegeschenken die veel gebruikt worden impact maken. Laat daarom voor je zakelijke relaties of personeel reistassen bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Onze reistassen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren: er zit dus altijd een geschikt exemplaar tussen. Bijkomend voordeel: jouw merknaam is straks zichtbaar op de luchthaven en op alle bestemmingen waar de ontvanger hem mee naartoe neemt! 

Ook leuk: verblijd relaties met een zomerse strandtas met logo! 

Doppers met bedrukking: het ideale relatiegeschenk in de zomer

dopper bedrukken

Ook een ideaal relatiegeschenk voor de zomer is de handige en duurzame Dopper drinkfles met logo. De bekende en razend populaire Dopper is bij ons in vele varianten verkrijgbaar. Bovendien kun je hem laten bedrukken met je eigen tekst of afbeelding. Ideaal voor naar het strand, het park of tijdens een zomerse fietstocht. Dankzij deze stijlvolle drinkfles hebben jouw relaties altijd drinkwater bij de hand en dragen ze daarnaast een steentje bij aan schone oceanen. Win-win! In de winter is de fles bovendien ook te gebruiken voor warme dranken.

Alles voor de barbecue 

tas bedrukken

Wie zomer zegt, zegt barbecueën. Zodra de eerste warme dagen zich weer aandienen is het natuurlijk tijd om de barbecue weer uit de schuur te maken. Wil jij je personeel voor de zomervakantie verrassen met een bijzonder zomer geschenk? Dan is natuurlijk niets toepasselijker dan een set of toebehoren voor een avondje barbecueën. Bij Van Heijster kun je leuke barbecue artikelen bedrukken zoals een complete barbecue set inclusief schort voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam. Klein budget? Geen probleem, ook losse schorten, vleesthermometers of kleine sets zijn bij ons verkrijgbaar. 

Meer inspiratie nodig voor leuke zomer relatiegeschenken? 

Ook op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor de zomer? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je over het perfecte cadeau

folder-open Blog