Op zoek naar relatiegeschenken voor een kapsalon? 5 leuke ideeën

Als er één branche is waar klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan, dan is het wel de kappersbranche. Bovendien is het een markt met veel aanbod en concurrentie. Het opbouwen van een trouwe klantenkring en het creëren van een zo groot mogelijke naamsbekendheid, zijn dus belangrijk voor iedere kapsalon. Relatiegeschenken kunnen daaraan bijdragen. Door je klanten af en toe te verrassen met een extraatje in de vorm van een haarborstel, een proefpakketje of zeepje met logo, zorg je ervoor dat je ze met een glimlach de deur uitstappen en graag weer terugkomen. 

toilettas bedrukken

1. Bedrukte toilettas met samples

Een gepersonaliseerde toilettas met opdruk is een fantastisch relatiegeschenk voor kappers die hun klanten in het zonnetje willen zetten. Vooral dames zullen dit cadeau zeer waarderen. Met zo’n praktisch tasje heb je altijd al je make-up en verzorgingsproducten bij de hand. En over verzorgingsproducten gesproken: je kunt het tasje natuurlijk ook vullen met leuke proefpakketjes of samples. Zo zorg je niet alleen voor een glimlach en extra naamsbekendheid, maar overtuig je klanten ook om de volgende keer deze producten aan te schaffen in de salon.

haarborstel2. Haarborstel met elastiek

De meeste vrouwen met lang(er) haar zullen niet snel de deur uitgaan zonder haarborstel en elastiekjes in hun tas. Tijdens het sporten, op de fiets, tijdens het werk of studeren kan je haar in de weg zitten en dan wil je snel even een knot of staart kunnen maken. Een elastiekje om je pols is echter niet zo charmant en kan gevaarlijk zijn. Bacteriën die op het elastiekje zitten kunnen via de huid in de bloedbaan terecht komen. Deze compacte haarborstel met elastiek, bevat een karabijnhaak waar elastiekjes aan vastzitten. Daarmee is het een ideaal relatiegeschenk voor een kapsalon. 

badset bedrukken

3. Fair Trade cadeauset met opdruk 

Heerlijk geurende shampoo, doucheschuim en bodylotion is natuurlijk pure verwennerij. Maak je klanten daarom blij met een Fair Trade cadeauset bestaande uit natuurlijke tropische producten op basis van fair trade gecertificeerde ingrediënten, zoals rietsuiker uit Mauritius en notenolie uit Bolivia. Daar krijgt iedereen een vakantiegevoel van! Bovendien laat je met een dergelijk geschenk zien dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen voor jouw kapsalon belangrijk zijn.

zeepjes met logo4. Zeep met logo

Een rechthoekig zeepje met logo is niet alleen een leuk, fris en geurig relatiegeschenk voor vaste klanten in de kapsalon, maar het is ook perfect als bedrukt promotiemateriaal tijdens beurzen en evenementen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het zeepje cadeau te doen aan personeel, klanten of leveranciers tijdens bijzondere gebeurtenissen zoals een huwelijk, geboorte of communie. Het zeepje wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en dat zie je aan de robuuste look en feel. De ingrediënten zijn puur plantaardig, niet op dieren getest en huidvriendelijk. 

5. Lippenbalsem voor gure dagen

lippenbalsem bedrukken

In de gure wintermaanden komt een verzorgende Lippenbalsem Stick goed van pas. Deze lippenbalsem met SPF15 zal dan ook zeker veel gebruikt worden. Een goede reden om de houder te laten bedrukken met naam of logo voor extra naamsbekendheid. De houder is daarnaast beschikbaar in 11 verschillende kleuren, passend bij iedere huisstijl. Reclame maken voor je kapsalon wordt zo wel erg leuk en makkelijk! Doordat de lippenbalsem gemaakt is van een neutrale wax, is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Op zoek naar relatiegeschenken voor kappers? Bestel online

Ben je op zoek naar een passend relatiegeschenk voor jouw kapsalon en kun je wel wat advies gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag alle vragen over ons assortiment, de mogelijkheden en het bedrukken van artikelen.

folder-open Blog