0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Opvallen op de braderie

opvallen op de braderie van heijster

De braderie is een uitstekende plek om uw producten te promoten. Maar om echt op te vallen tussen alle kraampjes is het verstanding om uw waren een extraatje mee te geven: een relatiegeschenk met opdruk van uw logo en/of contactgegevens laat uw product er net even uitspringen. 

Bovendien verzekert u uzelf zo van beter bereik, omdat u er zeker van kan zijn dat u ook na de braderie onder de aandacht zal komen! Het laten bedrukken van promotieartikelen hoeft helemaal niet duur te zijn, kijk bijvoorbeeld eens bij onze selectie Budget artikelen, en met ons speciale Kleine Oplage assortiment hoeft u niet bang te zijn om met promotiemateriaal te blijven zitten.

Een giveaway voor extra veel bereik

Aan de praat met iemand die nog niet overtuigd is of graag meer informatie wilt over uw product of organisatie? Loop niet het risico dat men u en uw kraampje vergeet door giveaways mee te nemen naar de braderie. Kom nogmaals onder de aandacht met uw naam, logo en/of contactlogo door presentjes met opdruk uit te delen. Denk aan leuke hebbedingetjes zoals schuifpuzzeltjes of praktische geschenken als de aansteker of de reclame pen

Terug naar boven