0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Promotie voor garages en autodealers: 3 tips om uw relatiegeschenken in te zetten

Bent u op zoek naar relatiegeschenken en promotieartikelen geschikt voor de autobranche? Een geschenk met opdruk zal door uw klanten altijd worden gewaardeerd, ook al betreft het een kleine weggever: het gaat uiteindelijk om het gebaar. U kunt uw klanten en andere relaties bijvoorbeeld prettige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar wensen met een passend artikel, of u kunt op een andere originele manier uit de hoek komen. De 3 promotietips van Van Heijster voor garages en autodealers zijn:

1. Zet een relatiegeschenk in om winterbanden te promoten

Geschenken voor garages tips

Het wisselen van normale banden naar winterbanden is niet alleen voor hen die op wintersport gaan nuttig. Ook in Nederland is het verstandig om te kiezen voor winterbanden wanneer de temperatuur begint te dalen. Deze banden zorgen voor meer grip op de weg wanneer deze door sneeuw of ijs glad is geworden. Zo rijdt u veiliger en comfortabeler dan met normale banden en verkleint u het gevaar op slippen. Daarnaast is het in sommige Europese landen, zoals Duitsland, verplicht om op winterbanden te rijden gedurende de wintermaanden.

Een kleine weggever zoals een mintcard in de vorm van een auto is een geweldige tool om men eraan te herinneren te wisselen naar winterbanden. Laat uw contact- en adresgegevens bedrukken zodat de ontvanger gemakkelijk een afspraak bij uw bedrijf kan maken. Zo bereikt u nieuwe klanten en biedt het u de kans de banden met uw eigen klanten nog eens aan te halen.

2. Geef een cadeautje bij een grote beurt of APK keuring

Voor veel autorijders is de grote beurt of APK keuring een verplicht nummertje. Daar kunt u op inspelen door bij de APK of grote beurt een cadeau weg te geven. Zo houdt men een positief gevoel over aan het bezoek aan uw garage of dealership. Denk bijvoorbeeld aan een auto wasset, een EHBO setje of een kentekenmapje, uiteraard met uw opdruk erop. Zo bedankt u uw bezoeker voor de klandizie en voelt hij of zij zich op zijn/haar beurt door u gewaardeerd. Dat is nog eens een win/win situatie!

3. Uw sleutelhanger aan de autosleutels

Het bedrukken van sleutelhangers is een mooie manier om uw naam en logo onder de aandacht te brengen. Zorg ervoor dat uw sleutelhanger aan de bos autosleutels eindigt en u zal langdurig en veelvuldig in beeld komen. Lever bijvoorbeeld de autosleutels na een aankoop standaard uit met uw eigen sleutelhanger. Er zijn veel mogelijkheden: bedruk bijvoorbeeld een sleuteletui, een klassieke transparante sleutelhanger of gadget zoals een alcoholtester!

Zoals altijd bij Van Heijster kan u gratis en vrijblijvend een offerte, drukproef en/of sample aanvragen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bekijk alle autobranche geschenken »

Terug naar boven