Soorten pennen: Voor iedere gelegenheid wat passends

Soorten pennen: Voor iedere gelegenheid wat passends

Een pen is een van de populairste relatiegeschenken om weg te geven. Wie heeft er nou geen bedrukte reclame pen in zijn of haar bezit? Kijk maar eens om u heen, in uw pennenbakje of in uw etui. Waarschijnlijk bent u zelf ook in het bezit van verschillende reclame pennen. Een pen gaat gemiddeld door zo’n zeven verschillende handen. Dat betekent dat zeker zeven verschillende mensen in aanraking komen met het logo of de bedrijfsnaam op de pen. Naast reclame pennen zijn er ook nog gepersonaliseerde pennen. Deze pen zal door minder handen gaan maar is wel een mooi geschenk voor uw relaties. Zo is iedere soort pen weer geschikt voor een andere gelegenheid.

Reclame pennenReclame pennen

Iedereen kent ze wel, de reclame pennen. Een pen bedrukt met het logo of de bedrijfsnaam van een bedrijf. Een reclame pen is een leuke weggever tijdens beurzen en evenementen. Bezoekers van evenementen vinden het leuk om iets te krijgen en u verspreidt uw naam onder een groot publiek. Maar ook in uw eigen bedrijf kunt u er gebruik van maken. Laat bezoekers een formulier invullen met uw pennen. De reclame pen kan op vele manieren worden ingezet.

Het voordeel van reclame pennen is dat ze al vanaf 6 cent per stuk te bestellen zijn. Kies een pen naar wens uit en laat deze bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Succes is gegarandeerd met een reclame pen!

Luxe pennenLuxe pennen

Een luxe pen heeft weer een hele andere uitstraling dan een reclame pen. Ook het doel van een luxe pen is vaak anders. Een luxe pen is echt een geschenk voor uw relaties. Bovendien kunt u luxe pennen ook laten personaliseren met de naam van de ontvanger of een persoonlijke tekst. De chique en zakelijke uitstraling zorgen er voor dat het een perfect cadeau is voor verschillende zakelijke gelegenheden. Viert een van uw medewerkers een jubileum? Heeft u verschillende afstudeerders op uw school? Of wilt u uw relaties feliciteren? Een luxe pen is daar ideaal voor. Veel van deze pennen kunnen gegraveerd worden met een boodschap. De gravering maakt het hele beeld compleet.

Stylus pennenStylus pennen

De stylus pen is met name de laatste jaren in opkomst door de stijgende populariteit van tablets en smartphones. Deze pen heeft namelijk een touchscreenfunctie. De stylus pen heeft een zacht dopje aan het uiteinde in plaats van een schrijfpunt of in sommige gevallen zelfs beide. Ook deze pennen kunnen bedrukt worden met uw eigen reclametekst. Ideaal voor uw klanten die niet meer zonder hun smartphone kunnen.

Voor ieder wat wils dus. Neem een kijkje in onze webshop en kies, het voor u, perfecte schrijfwaar. In een aantal stappen kunt u aan ons doorgeven hoe u de bedrukking wilt hebben. Heeft u tijdens het uitkiezen van een pen of het bestellen er van nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies en helpen u graag bij uw keuze. Ontvangt u liever een offerte? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij maken speciaal voor u een offerte op maat. 

folder-open Blog