0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Speelkaarten bedrukken: de 4 mogelijkheden van Van Heijster

Een mooie manier van promotie: het bedrukken van een stok kaarten. Constant in de spotlights, avond na avond, van de mensen die een potje kaart spelen. Ook anno 2015 is het bedrukken van speelkaarten nog een effectieve manier om naamsbekendheid te vergroten en onder de aandacht te komen van mogelijke klanten. Maar voor welke speelkaarten gaat u? Wij leggen de 4 opties voor u uit:

1. Speelkaarten in cellofaan

Gaat u voor de beste verhouding speelkaarten/euro’s? De speelkaarten in cellofaan zijn te bedrukken vanaf 1000 stuks à 52 kaarten in cellofaan. Met een stuksprijs van € 1,19 (excl. instelkosten) is dit de goedkoopste keuze voor het bedrukken van speelkaarten. Uw opdruk wordt uiteraard op alle 52 kaarten van de set gedrukt. Op de speelkaarten is genoeg ruimte voor uw logo, naam en/of adresgegevens naast bijvoorbeeld een illustratie. Hulp nodig bij het ontwerpen van de juiste opdruk? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!

Speelkaarten bedrukken afbeelding

2. Speelkaarten in een doosje

Wilt u dezelfde topkwaliteit speelkaarten bedrukken, maar ontvangt u ze liever in een doosje in plaats van cellofaanverpakking? Laat per deck kaarten een doosje bedrukken met dezelfde opdruk als die op de speelkaarten wordt gedrukt. Zo heeft de ontvanger gelijk een handige manier om de kaarten te bewaren en mee te nemen, bijvoorbeeld naar de wekelijkse bridge- of klaverjasavond. Te bedrukken vanaf 1000 stuks.

3. Speelkaarten met full color bedrukking

Helemaal groots uitpakken doet u met door de speelkaarten – en het bijbehorende doosje – in full color te bedrukken met uw afbeelding. De Corona speelkaarten hebben een extra chique hoogwaardige uitstraling om uw opdruk er het mooist uit te laten zien. Deze full color kaarten met doosje zijn te bestellen in een kleinere oplage, vanaf 200 stuks, maar hebben wel een wat hogere stuksprijs. Met uw custom made stok kaarten zult u echter meer opvallen dan met een doorsnee doosje kaarten!

4. Onbedrukte speelkaarten

Klein budget, maar toch behoefte aan een promotieartikel of weggevertje? Van Heijster biedt ook een deck speelkaarten aan dat we niet bedrukken met logo of andere opdruk, maar direct onbedrukt naar u verzenden. Dat betekent snelle levering en lage kosten. Met een minimumafname van 200 stuks aan een stuksprijs van €0,45 betekent dat bovendien dat u onder de €100 (excl. behandelingskosten) klaar bent. Vanaf 480 stuks vervallen de behandelingskosten. Leuk voor bijvoorbeeld scholen en verenigingen om weg te geven.

Alle speelkaarten bekijken »

 

Terug naar boven