Terug naar kantoor? Vergeet deze geschenken niet

terug_naar_kantoor_-_vhe_blog_oud.png

Stap voor stap gaan we richting ‘normaal’. Eindelijk weer genieten op het terras, zweten in de sportschool en zelfs terug naar kantoor om je collega’s weer te zien. Daar hebben je medewerkers lang op moeten wachten. De terugkeer naar het kantoor willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met behulp van relatiegeschenken maak je van de terugkomst van je medewerkers naar kantoor een speciaal moment. Wij geven je graag een overzicht van de leukste relatiegeschenken voor dit moment.

Notitieboekjes en pennen

Iedereen heeft ze op het bureau liggen. De welbekende notitieboekjes en pennen. Verras je medewerkers daarom bij terugkomst met een nieuwe set. Hiermee maak je ze helemaal klaar voor een frisse start. Laat bijvoorbeeld het bedrijfslogo op de pen drukken en bedrukt het notitieboekje met een leuke afbeelding of quote. Hiermee laat je men weer betrokken zijn bij jouw bedrijf.

Tip: kies voor een notitieboekje en pen waarbij digitaal print of graveren mogelijk is. Dan kun je de artikelen ook personaliseren met een unieke tekst of zelfs de namen van de ontvangers.

Groen op het bureau

Iedereen wordt vrolijk van groen op het bureau. Je kunt je medewerkers natuurlijk verrassen met een leuk plantje, maar wat dacht je van een leuke groeikit. Hiermee kunnen zij hun eigen plantje kweken. Een leuke motivatie om iedere dag weer op kantoor te komen. Je kunt hierbij kiezen voor zaadzakjes met bedrukking, maar je kunt ook een leuk gebruiksvoorwerp cadeau geven. Zoals de Growbookmark. Deze boekenlegger is voorzien van zaadjes die de medewerkers dan kunnen planten. De boekenlegger zelf kunnen ze nog jarenlang gebruiken. Hiermee geef je jouw medewerkers iets groens en blijft je opdruk in beeld. Een win-win dus!

Gepersonaliseerde mokken en waterflessen

We gaan even verder in op het personaliseren, want wie vindt het nou niet leuk om een geschenk met naam te ontvangen? Een mok bedrukt met naam is een zeer leuk en origineel relatiegeschenk om cadeau te geven bij de terugkomst naar kantoor. Hiermee kunnen jouw medewerkers van de koffie genieten in hun eigen persoonlijke mok. Dit is niet alleen erg praktisch, maar ook nog hygiënisch. Dat is in deze tijd wel belangrijk.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een waterfles te laten bedrukken. Met name in de huidige zomermaanden is dit een praktisch en zeer welkome geschenk.

Persoonlijk advies op maat

Komen jouw medewerkers de komende maanden ook weer langzaamaan terug naar kantoor en wil je meer inspiratie over hoe jij ze kunt verrassen. Neem een kijkje bij onze brede assortiment kantoorartikelen of neem contact met ons op. Wij helpen je graag een relatiegeschenk te vinden die precies bij jou en jouw doelgroep past.

folder-open Blog