Top 3 sportartikelen: Sportieve relatiegeschenken

Ruim 60% van de Nederlanders sport minstens een keer in de week. Dat betekent dat u dus veel mensen kunt verblijden met een sportief relatiegeschenk. Er zijn genoeg gelegenheden om een sportartikel cadeau te doen. Wat dacht u van de nationale sportweek in september? Bent u eigenaar van een sportclub? Geef al uw leden dan een passend cadeau. Organiseert u een sportwedstrijd? Verblijd alle winnaars met een leuk geschenk. Of geef uw relaties en klanten een sportief geschenk gewoon omdat u dat leuk vindt. Wij zetten drie van onze toppers op een rijtje.

Dopper Sport cap

De Dopper sport cap is een ideaal geschenk waarmee in een handomdraai een Dopper met logo kan worden omgetoverd tot een sportfles. Geef deze sport cap samen met een Dopper cadeau aan uw medewerkers zodat zij tijdens het werk en sporten een Dopper kunnen gebruiken. Een praktisch en duurzaam cadeau. Hiermee bespaart u op vele plastic flesjes en bekertjes.

Oordopjes Sport

Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze oordopjes sport perfect voor tijdens het sporten. Een leuk geschenk voor de klanten van uw sportschool of de deelnemers van een sportevenement dat u organiseert.

Sporttas traveller

Een sporttas kan natuurlijk ook niet ontbreken in onze top 3. Stimuleer uw relaties om te sporten en geef hen deze sporttas als geschenk. Deze ruime tas heef teen groot hoofdvak en nog een aantal kleine opbergvakken. Bovendien is dit artikel in meerdere kleuren leverbaar. Naast deze tas hebben wij nog veel meer andere sporttassen, voor ieder wat wils. 

Sportartikelen laten bedrukken

Naast bovengenoemde sportartikelen hebben wij nog veel meer keuze. Bekijk onze speciale fietsartikelen en ons assortiment aan stappentellers.  Bovendien kunt u onze artikelen ook laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Maak uw geschenk nog persoonlijker door het met een persoonlijke boodschap te laten bedrukken. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.