Top 4 bedrukte weggevers voor Valentijnsdag

Top 4 bedrukte weggevers voor Valentijnsdag

''Love is in the air'' bij Van Heijster! Met Valentijnsdag over enkele dagen, is het nu de tijd om na te denken over promotionele weggevers voor deze speciale dag! Valentijnsdag is immers de ideale gelegenheid om aan je collega’s en relaties te laten zien dat je ze waardeert. In deze blog zetten we graag een aantal weggevers voor Valentijn voor je op een rijtje.

Waar komt Valentijnsdag vandaan?

Voordat je een selectie van onze interessante Valentijn weggevers gaat ontdekken lichten wij graag allereerst nog even de betekenis van Valentijn aan je toe. Want waar komt Valentijnsdag nou eigenlijk vandaan? Wist je dat de oorsprong van Valentijnsdag volgens de meeste bronnen al terug gaat tot in de 3e eeuw na Christus? In Rome leefde toen een priester genaamd Valentinus. Deze priester stond veelal bekend om alle goede daden die hij deed voor zieken, ouderen en armen. Valentinus genas de blinde pleegdochter van Asterius, stadhouder van Rome. Asterius was hem hier zo dankbaar voor dat hij zich bekeerde tot het christendom en direct alle christelijke gevangenen vrij liet. Voor keizer Claudius II was dit genoeg reden om op 14 februari 270 Valentinus te laten onthoofden. Andere bronnen zeggen dat Valentinus werd onthoofd, omdat hij in het geheim jonge stellen liet trouwen. Iets dat de keizer streng had verboden. Later werd Valentinus heilig verklaard door de kerk en werd 14 februari dus een officiële feestdag. Voornamelijk in Engeland werd het feest allereerst veel gevierd. Pas halverwege de jaren negentig kreeg Valentijnsdag in Nederland voet aan de grond. In de hedendaagse tijd is Valentijn inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde feestdag.

De meerwaarde van Valentijn weggevers

Een relatiegeschenk weggeven is per definitie vaak een uiting van waardering en daarom past het zo goed bij Valentijnsdag. Zo kun je een collega op een leuke manier verrassen met een lieflijk bedankje voor zijn of haar inzet en werkzaamheden. Want ook zakelijk kan Valentijnsdag een fantastisch moment zijn om met een hoop ontspanning je klanten en leveranciers te wijzen op jullie prettige relatie en de waardering die je daarvoor uitspreekt.

Ontdek onze Valentijn weggevers

Voor weggevers in de categorie Valentijn zit je goed bij Van Heijster. Ons assortiment aan weggevers voor Valentijnsdag is zeer divers. Wat dacht je van schrijfwaren, drinkwaren en sleutelhangers welke je kunt bedrukken met een leuke tekst? Of denk eens aan een te bedrukken teddybeer. Je kunt je relaties uiteraard ook praktische weggevers cadeau doen. Zoals schrijfblokken of notitieboekjes. Laat bijvoorbeeld je notitieboek bedrukken met een liefdevolle tekst. Zo heb je voor al je relaties direct een speciale weggever voor Valentijn in handen. Ben je toe aan nog wat meer inspiratie? Laat je dan inspireren door onze top 4 aan weggevers!

1. Mintcard Valentijn

Je relaties of collega’s verrassen of bedanken met een hartverwarmende weggever en tegelijkertijd werken aan de promotie van jouw eigen bedrijf? Dan is deze mintcard voor Valentijn een uitstekende keuze! Het rode kunststof mintcard hart is gevuld met heerlijk frisse pepermuntjes. Ook is de mintcart voorzien van een groot drukvlak, perfect voor een opdruk voor je naam naam of bedrijfslogo. De mintcard met hartvormige perpmuntjes zal van jouw Valentijnsdag en die van je collega’s en je relaties vast een zeer speciale dag maken!

 

 

2. Anti stress figuur hart

 

We leven allemaal een gehaast druk bestaan. We werken inmiddels bijna 24/7, hebben kinderen, hobby’s en ook nog een sociaal leven. Af en toe even de frustraties er uit laten kan niet zo gemakkelijk. Verminder ook jouw Valentijns stress van het zoeken van de ultieme weggever. Met het anti stress figuur hart als weggever creëer je dat zen-momentje voor je collega’s, klanten of zakenrelaties. Het is een leuk cadeau voor de dag zelf, maar ook daarna heb je er nog veel aan. Laat het anti stress figuur hart bedrukken met je logo en laat het hart van je relaties sneller kloppen met deze bijzondere weggever! 

 

 

3. Paraplu heart

Draag je jouw relaties en collega’s ook een warm hart toe? Verras ze dan eens met deze hartvormige heart paraplu. Leuk om cadeau aan je relaties en collega’s doen of natuurlijk om zelf te houden. Deze paraplu is uniek in zijn soort door zijn bijzondere hartvorm. Verder heeft deze paraplu een UV-bescherming, waardoor je jouw relaties en collega’s beschermt zijn tegen zonnestralen. Ook is de paraplu voorzien van een rubber gecoat handgreep in bijpassende kleur. Met de heart paraplu heb je gewoon een bijzondere weggever voor alle seizoenen van het jaar in handen. Deze weggever komt immers niet alleen goed van pas bij Valentijn, maar is ook uitstekend inzetbaar tijdens de regenachtige dagen in de herfst of winter.  

4. Doosje met chocohartjes

Met Valentijn wil je uiteraard graag je relaties in het zonnetje zetten met bijzondere weggevers en niet met nietszeggende bedankjes. Mooi gepresenteerd in een passende verpakking is zoet snoepgoed en chocolade natuurlijk geweldig om met Valentijn weg te geven. Geef bijvoorbeeld dit doosje gevuld met chocolade hartjes, waarmee je laat blijken hoezeer je het waardeert dat jouw medewerkers zoveel hart voor hun werk hebben, net als jezelf. Het leuke is dat je deze weggever ook nog kunt personaliseren met het logo van je bedrijf of een hartverwarmende slogan. Zo zet je je medewerkers op deze speciale dag extra goed in het zonnetje!

 

Benieuwd naar ons volledig aanbod aan Valentijn weggevers?

Bij Van Heijster vind je altijd wel een weggever voor Valentijn dat uitstekend bij je collega’s en je relaties past. Klik hier voor ons volledig aanbod aan persoonlijke weggevers voor Valentijn en laat je inspireren. Dus wat ga jij deze Valentijnsdag bestellen? Toe aan persoonlijk advies van een onze medewerkers? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar dé perfecte weggevers voor Valentijn!

 

folder-open Blog