0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Top 5 nieuwe promotieartikelen voor de Lente

Lente promotie artikelen

Het zonnetje schijnt en de temperatuur stijgt: het is lente! Speciaal voor het voorjaar hebben wij enkele nieuwe promotieartikelen in het assortiment opgenomen. Met deze relatiegeschenken speelt u in op het seizoen en geeft u uw medewerkers, vrijwilligers, geïnteresseerden of andere zakelijke relaties een attent presentje mee.

1. Stappenteller Trendy »

Voor uw sportieve relaties: houd precies bij hoeveel stappen u elke dag zet en zorg ervoor dat u en uw relaties dagelijks genoeg bewegen. Volgt u met uw bedrijf gezondsheidsregels, bijvoorbeeld door om de zoveel tijd even uw bureau of werkplek te verlaten? Met de stappenteller kunt u bijhouden hoeveel iedereen binnen het kantoor loopt. Stel een doel en houd uw werknemers of collega’s fit en gezond!

2. Koeltas Sport »

Ga lekker de deur uit met de Koeltas Sport. Om mee te picknicken of om eten en drinken in te bewaren tijdens een bezoek aan een pretpark of dierentuin. Ook een leuk promotiemiddel voor sportclubs om bijvoorbeeld flesjes water in te bewaren. Laat het logo van de voetbal-, hockey-, tennis- of andere sportclub op de koeltas bedrukken. Bestellen met bedrukking kan al vanaf 20 stuks.

3. Solar Charger Adventure »

Deze 1000mAh powerbank zal niet leegraken zolang deze gebruik kan maken van de kracht van de zon. Geleverd inclusief drie adapters zodat elke smartphone zonder problemen opgeladen kan worden. Een handig hebbeding op zakformaat om in de (laptop)tas te steken. Vanaf 20 stuks te bedrukken.

4. Tritan waterfles met citruspers »

Een gezonde twist geven aan uw fles water? Met de Tritant waterfles met citruspers geeft u binnen een handomdraai een extra smaakje aan uw water. Pers bijvoorbeeld een halve citroen of sinaasappel en de 750ml water die in de fles past zal vanzelf een frisse fruitsmaak krijgen. Perfect voor in de lente: bestellen met opdruk vanaf 48 stuks.

5. Strandset Vrachtwagen »

Deze strandset zal het goed doen bij het kroost! Bouw eindeloos kastelen en andere bouwsels op het strand of in de zandbak met deze 8-delige speelset. Zowel met als zonder opdruk te bestellen.

Bekijk meer lente artikelen »

 

Terug naar boven