0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Trendrapport: de populairste relatiegeschenken van 2015 (tot nu toe)

Inmiddels zijn we alweer over de helft van 2015: tijd om de balans op te maken op het gebied van relatiegeschenken in 2015. Welke artikelen doen het goed? Wat zijn de populairste geschenken en promotieartikelen dit jaar? En zijn er artikelen die het wat minder doen?

De stijgers: Mega Dopper

Dopper blauw bedrukken

Het geschenk dat het meest in populariteit is gestegen, is de Dopper Original. Deze duurzame waterfles wordt nog steeds hipper, en steeds meer bedrijven en organisaties verrassen het personeel met een Dopper met opdruk. Omdat de Dopper staat voor duurzaamheid en een deel van de opbrengst aan een goed doel wordt gedoneerd, is het bovendien een artikel dat een extra positief effect heeft op het imago en de naamsbekendheid.

Ook de Balpen Mega doet het in 2015 goed. Deze zeer betaalbare pen is al te bestellen vanaf 500 stuks voor een lage stuksprijs. Daarmee heeft u ook met een wat kleiner budget de kans om relatiegeschenken met opdruk in huis te halen. De Mega is er in 8 verschillende kleuren zodat u uw bedrijfskleuren altijd terug zult zien.

De dalers: oranje artikelen

In vergelijking met 2014 zien we in een 2015 een duidelijke afname in Oranje artikelen. Zo was vorig jaar de Strandbal Soccer (in oranje) een zeer populair artikel. Deze dalende populariteit is natuurlijk te wijten aan het feit dat 2015 een EK- en WK-loos jaar is. Wanneer de oranjegekte weer losbarst zullen de Oranje artikelen weer in populariteit toenemen. 

 

Alle populaire artikelen »

Terug naar boven