Weggevers voor kinderen

Weggevers voor kinderen

Kinderen zijn een goed publiek voor het ontvangen van weggevers. Ze vinden het altijd leuk om een cadeautje te krijgen en zijn daardoor erg dankbaar publiek. Als u het weggevertje laat bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo is dat ook nog eens goed voor uw naamsbekendheid. Uw naam wordt voor u verspreid als de kinderen met uw weggevertje spelen. Hun ouders en andere bekende komen in aanraking met uw naam op het moment dat het kind met het weggevertje speelt. Bent u op zoek naar weggevertjes voor kinderen? Wij geven u een aantal tips. 

Kleur- en tekenspullen

 

Kleuren en tekenen, kinderen kunnen zich er uren mee vermaken. Ideaal als u een bedrijf  Bent u restaurant eigenaar? Geef de kinderen een kleur of tekensetje als ze bij u te gast zijn. De kinderen kunnen zich de hele avond vermaken en naafloop mogen ze het setje met uw logo meenemen naar huis. Kinderen blij, ouders blij en u ook blij!

Strandballen

Strandballen zorgen voor uren speelplezier op het strand of in het zwembad. Overgooien, lummelen, hooghouden, het kan allemaal met een strandbal. Heeft u een strandtent en wilt u uw naam over het strand verspreiden? Deel dan bedrukte strandballen uit aan de kinderen op het strand. Uw naam zal op het strand, in de zee en op de boulevard zichtbaar zijn.

 

Knuffels

Knuffels, kinderen zijn er gek op! Een leuk geschenk voor scholen, verenigingen of zorginstellingen. Geef kinderen op de eerste hulp een knuffel voor de schrik. Als dierentuin is het ook leuk om een geschenk uit te delen.  

Ballonnen

Wel kind vindt het nou niet leuk om een ballon cadeau te krijgen? Organiseert u een evenement dan is dat een ideaal moment om ballonnen uit te delen aan de aanwezige kinderen. Bent u standhouder op een braderie of beurs en zijn er veel kinderen aanwezig? Deel ballonnen uit met daar op uw bedrijfslogo. De kinderen verspreiden uw naam alvast voor u op de braderie. Zo valt u goed op!

Weggevers voor kinderen bestellen

Via onze website kunt u eenvoudig weggevertjes voor kinderen bestellen. Wilt u het artikel graag even vasthouden en bekijken? Dan kunt u een sample bij ons aanvragen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag en geven u een offerte op maat. 

folder-open Blog