0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Nieuw: de milieuvriendelijke Bobble waterfles

Steeds meer bedrijven en organisaties beseffen dat de relatiegeschenken die zij weggeven, ook iets zeggen over de manier waarop zij zaken dus. Wanneer u duurzaam en verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan zoekt u dus naar een passend relatiegeschenk. Nieuw in het assortiment Groene relatiegeschenken is de Bobble.

Sinds maart biedt Van Heijster verschillende varianten van de Bobble aan. Deze groene waterfles is hét nieuwe duurzame geschenk voor de lente en zomer van 2016. De Bobble is gemaakt zonder weekmakers en PVC en (dus) 100% recyclebaar. Bovendien kan de fles zonder problemen in de vaatwasser. Maar hét unieke van de Bobble is de ingebouwde koolstoffilter.

Recyclebaar koolstoffilter

De koolstoffilter, tevens recyclebaar, die is voorzien in elke Bobblefles, filtert het water voordat het je mond bereikt. Hierdoor is de Bobblefles een uitstekend flesje om mee te nemen op vakantie. Chloor en andere chemicaliën worden namelijk tegengehouden door de filter, waardoor u in veel landen water uit de kraan kan drinken zonder dat het vreemd of smerig smaakt. Daarmee voorkomt u dat u milieuonvriendelijke plastic waterflessen moet kopen: zo gaat u ook op vakantie onnodige verspilling tegen. 

Na een tijdje kunt u de filter in de Bobble gewoon vervangen, wanneer deze daaraan toe is. Nieuwe filters koopt u in de winkel of bij de website van Bobble: neem contact op met ons wanneer u grotere aantallen extra filters wil aanschaffen. 

Varianten: Classic, Carry Cap en Infuse

Bobble is er in drie verschillende uitvoeringen: de Classic, Carry Cap en Infuse. De Bobble Classic is de originele fles. Hier bedrukken wij uw logo op de siliconen band die rond de fles wordt bevestigd. De Carry Cap is het broertje: deze Bobble heeft een dop met draagbandje. Hierdoor wordt het drinktuitje beschermd en is de fles gemakkelijker mee te nemen. Daarnaast is er de Infuse. Bij deze waterfles is de filter te verwijderen; wanneer u vervolgens fruit of groente in de fles toevoegd zal het water een lekker fris en gezond smaakje krijgen. Zonder slierten komkommer in uw mond.

Meer lezen over de Bobble kan op hun website.

 

Bobble Classic » Bobble Carry Cap » Bobble Infuse »

 

Terug naar boven