0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Strandtassen

Het bedenken van juiste relatiegeschenken kan soms moeilijk zijn. Want wat past én bij uw bedrijf én bij de ontvanger? Natuurlijk is het hartstikke leuk als een relatiegeschenk past bij uw bedrijf, maar niet altijd is dit nodig. Zo kunt u ook alleen de kleuren, het logo en de bedrijfsnaam terug laten komen op het geschenk. Ook dit zorgt voor een goede link met uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een strandtas; een geschenk die wellicht niet direct bij uw bedrijf past maar wel in het dagelijks leven wordt gebruikt door uw personeel en relaties.

Maatschappelijk verantwoord met strandtassen

Wat betreft het aanbod in strandtassen zit u goed bij Van Heijster. Zo bieden wij diverse strandtassen waardoor er altijd wel één is die bij uw bedrijf past en bij de ontvanger in de smaak valt. Zo kunt u kiezen voor milieubewuste strandtassen die zijn gemaakt van juten of katoen. Uiteraard kunnen de tassen ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de tas tijdens het doen van boodschappen of tijdens een dagje shoppen. Zo voorkomt u dat men plastic tasjes aanneemt in winkels. Iets wat natuurlijk ten nadelen is voor het milieu. Kortom: het geven van een (strand)tas is niet alleen praktisch maar tevens milieubewust. Op zoek naar een andere tas? Bekijk dan eens al onze bedrukte tassen.

Een strandtas voor vele gelegenheden

Doordat een strandtas voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, kan het ook voor meerdere gelegenheden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van een strandtas op de beurs. De kans is groot dat een beursbezoeker die dag meerdere items ontvangt. Een tas is dan ook een handig item waarin zij alles in kunnen opbergen. Eenmaal thuis, dan kan de tas ingezet worden voor een dagje naar het strand. Uiteraard is het ook een idee om de tas te combineren met andere bijzondere relatiegeschenken. Zo is een strandtas uitstekend te combineren met een bedrukte handdoek, een bedrukte bidon, bedrukte pet en handige powerbank. Zo biedt u de ontvanger een compleet pakketje waarmee zij direct naar het strand kunnen vertrekken.

Laat uw strandtassen bedrukken!

Van Heijster staat bekend om het snel een kwalitatief laten bedrukken van diverse relatiegeschenken, zo ook strandtassen. Alle bedrukkingen doen wij zelf waardoor wij u tevens kunnen voorzien in een snelle service. Eenmaal een product aangevraagd via onze website en is het artikel op voorraad? Dan is het voor ons een kwestie van uit de voorraad halen, de items laten bedrukken en deze zo spoedig mogelijk naar u toesturen. Bent u geïnteresseerd in één van onze andere relatiegeschenken op de website of heeft u vragen omtrent relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze.

(10 artikelen gevonden)
Terug naar boven