0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Pennen met logo: goed voor de naamsbekendheid

Pennen en naamsbekendheidPennen met logo

Pennen zijn het ideale relatiegeschenken, gemiddeld wisselt een pen zeven keer van eigenaar. Een pen met uw logo wordt dus door zeven verschillende personen gezien, een extra hoog bereik! Daarnaast worden pennen dagelijks gebruikt en komt men er dus meermaals mee in aanraking. Dat maakt reclamepennen met een logo een perfect relatiegeschenk. 

Pennen bedrukken met logo

Uw pennen bedrukken met uw logo? Dat kan zeker! U heeft bij ons keuze uit ruim 150 verschillende soorten pennen. Daarnaast zijn de meeste pennen ook weer in verschillende kleuren verkrijgbaar. De soort bedrukking en de positie van uw bedrukking wisselt per pen. Het is zelfs mogelijk om voor een pen met een exclusieve 360° bedrukking te kiezen. Zo is uw logo goed in beeld bij uw klanten. U kunt bij ons al pennen met logo bestellen vanaf €0,16 per stuk. Naast het bedrukken met uw logo kunt u ook kiezen voor uw bedrijfsnaam, slogan of een pakkende reclametekst.  

Pennen als relatiegeschenk

Pennen zijn misschien wel het meest voorkomende relatiegeschenk. Geef pennen met uw logo weg tijdens een evenement, zoals een beurs. Of verspreid de pennen intern zodat uw medewerkers reclame maken voor u. Een pen met logo is het ideale promotiemateriaal en is zeer effectief. Naast reclamepennen hebben wij ook diverse luxe pennen in ons assortiment, voor iedere gelegenheid heeft u bij ons voldoende keuze. Wat denk u van onze Parker pennen? Deze pennen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een luxe uitstraling.        

Pennen met logo bestellen

Wilt u pennen met logo bestellen? Dat kan gemakkelijk online. U kiest zelf uw favoriete pen en bepaalt waarmee u de pen wilt bedrukken, bijvoorbeeld uw logo, naam of een pakkende reclameboodschap. Het kan allemaal! Na het verzenden van uw bestelling ontvangt u van ons een drukproef. Na uw goedkeuring nemen we uw bestelling in behandeling en ontvangt u zo snel mogelijk uw bedrukte pennen met logo. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

(11 artikelen gevonden)
Terug naar boven