0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Oranje relatiegeschenken

Oranje artikelen laten bedrukken met uw logo? Wij hebben genoeg keuze voor allerlei verschillende oranje evenementen zoals koningsdag, koningsspelen, wk & ek voetbal. 

(20 artikelen gevonden)

Pagina's

Scoren bij uw relaties met oranje relatiegeschenken?

Koningsdag, de Tour de France, het EK voetbal en WK voetbal; allemaal evenementen waarbij heel Nederland oranje kleur en letterlijk alle oranje artikelen uit de kast haalt. Dit geldt dus ook voor uw zakenrelaties en personeel. En waarom helpt u ze hier niet bij? Zo kunt u voor een onvergetelijk evenement zorgen door diverse oranje items te bestellen zoals de populaire Dopper Original in het oranje Zo kunt u al deze oranje artikelen laten bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam. Deze artikelen zorgen dan niet alleen voor een leuke sfeer maar ook voor opvallende reclame voor uw bedrijf. Hiermee komen uw relaties gegarandeerd in de stemming!

Creëer een groot bereik met bedrukte oranje artikelen

Zit er een oranje evenement aan te komen? Dan mag u als bedrijf niet de boot missen. Zorg ervoor dat u voldoende leuke oranje artikelen in huis hebt. Denk hierbij onder andere aan oranje sleutelhangers en pennen. Niet alleen om uit te delen aan uw personeel maar tevens om mee te geven aan uw zakenrelaties. Dan wordt de kans groot dat zij met één van uw oranje artikelen aan de haal gaan tijdens het evenement. Op zo’n dag worden er veel foto’s gemaakt. En niets is beter dan een leuke foto die gedeeld wordt op social media met uw oranje item. Daarom is het ook van belang om te kiezen voor bedrukking op de oranje artikelen. U kunt denken aan weggevertjes maar ook aan bedrukte oranje textiel zoals caps, t-shirts of polo's. Uiteindelijk zorgt dit voor meer zichtbaarheid dan u in eerste instantie had gedacht. 

Terug naar boven