Gereedschap bedrukken

Bedrukt gereedschap: de werktool voor versterken van relaties. Kleine klusjes die opgeknapt moeten worden, een verbouwing of spullen die onverwacht kapot zijn gegaan. Hier staat niemand op te wachten, maar het gebeurt wel. Help uw relaties een handje door ze bedrukt gereedschap te schenken. Een handige werktool, zaklampen en rolmaten helpen al een heel eind. Uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Uw naam komt in een positief daglicht te staan en uw imago wordt hier flink mee opgekrikt. Laat vandaag nog gereedschap bedrukken met uw logo en/of tekst.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kies uit meer dan 100 werktools en lampen

In het assortiment vind je diverse gereedschappen, zoals Victorinox messen, rolmaten en nog veel meer. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment (LED) zaklampen en luxe zaklampen van MagLite. HHet assortiment gereedschap is zeer breed en je vindt er altijd een artikel dat bij jouw past. Daarnaast zijn gereedschappen ook geschikt als promotiemateriaal, bijvoorbeeld als give-away op woonbeurzen, open dagen of aan het eind van een cursus. Think out side the box en verras jouw relaties met de meest originele relatiegeschenken. Wat denk je bijvoorbeeld van branche gerelateerde artikelen zoals ijskrabbers?

Gereedschappen bedrukken? Bestel direct online

Al het gereedschap is direct en eenvoudig online te bestellen. Tijdens u bestelling kunt u al uw specifieke wensen opgeven, zoals het aantal, de kleur en uiteraard de gewenste opdruk. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u tevens een sample en/of offerte van het gewenste artikel opsturen. Wacht niet langer en werk vandaag nog aan uw relaties, naamsbekendheid en imago.

Gereedschappen bedrukken met logo en/of tekst

Op zoek naar gereedschap met logo of met een andere bedrukking erop? Wij bedrukken  allerlei soorten gereedschap. Van veiligheidshesjes tot aan zakmessen en er is nog veel meer. Bedrukte gereedschappen zijn erg handige en leuke producten die je goed kunt gebruiken. Het is daarom ook een goed geschenk om aan jouw relaties te geven.  Kies het gereedschap dat je zoekt. Dan zorgen wij ervoor dat deze bedrukt worden.