Missie, visie & werkwijze

 

Missie

Giving Europe is een internationaal zelfstandig en succesvol familiebedrijf, waar medewerkers, op een professionele en een gemotiveerde manier werken. Wij adviseren bij het inzetten van relatiegeschenken en leveren een structurele bijdrage aan het succes van onze partners.


 

Visie – We take care

We werken samen op basis van een partnerschap op lange termijn, niet op een eenmalige verkooptransactie. Uw business is onze business, we take care, door wederzijdse meerwaarde te creëren. De inzet van relatiegeschenken is een onderdeel van ieder marketingbudget en levert een substantiële meerwaarde bij het positioneren van een merk, een bedrijf of een event.


 

Werkwijze

We hoeven niet te vertellen waarin we overeenkomen met onze collega’s. Voor u is belangrijk waarin we anders zijn. En dat zit ‘m vooral in de manier waarop wij met u omgaan. Wij kennen geen klanten, maar we werken samen met partners. En daarin zit het verschil.

 

Een partnership ga je voor lange tijd aan. Voor een partner doe je net even dat beetje extra, op alle vlakken die voor u – en ons – belangrijk zijn. Waarom kiezen wij voor partnership? Omdat partnership meer is dan de som der delen. Je leert elkaar goed kennen. Je weet wat je van elkaar kunt en mag verwachten. Je hebt aan een half woord genoeg en kunt anticiperen op vragen en wensen. En dat maakt het zaken doen met ons niet alleen professioneel, maar ook plezierig.

 

We take care because your business is our business. Wij verwelkomen u graag als partner.