Stormparaplu's bedrukken

Ga de strijd aan met de elementen en versla windstoten tot meer dan 100 km/u met een stormparaplu.

Sorteer op

1 product

Opvouwbare paraplu Proxi
Vanaf
6,62
  • Bedrukking in full colour of gravering

Stormparaplu bedrukken: luxe relatiegeschenk

Het wil nog wel eens flink stormen in Nederland. Om tijdens deze zware buien toch droog te blijven kan u beter niet uw normale paraplu meenemen: één harde windstoot en het gevaarte klapt om. Gelukkig bestaan er voor deze situatie stormparaplu’s. Deze zijn speciaal ontworpen om tegen zware windstoten te kunnen. Zo klappen ze nooit om én blijft u lekker droog tijdens de hevigste buien en stormen. Omdat een stormparaplu vaak gemaakt is van hoogwaardige materialen, is het tegelijk een luxe relatiegeschenk om weg te geven aan goede klanten, prospects en andere zakelijke relaties. Met een bedrukte stormparaplu heeft u een krachtig promotiemiddel in handen dat lang mee gaat. Zo komt uw logo tijdens iedere bui opnieuw in beeld en zal de ontvanger niet snel vergeten van wie hij het handige cadeau heeft gekregen!

Senz stormparaplu: Dutch Design

Sinds de oprichting heeft Senz een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels is het merk de bekendste producent van stormparaplu’s. Buiten de enorme windstoten die de Senzmodellen met gemak weerstaan (tot wel 120 kilometer per uur) zien de paraplu’s er ook nog eens heel erg strak uit. Met een Senz kan je gezien worden! Het aerodynamische ontwerp geleidt wind van orkaankracht gemakkelijk langs het zeil; de paraplu danst zo als het ware op de wind. Zo hoeft u niet over spierballen te beschikken om de Senz in bedwang te houden.

Alle Senz paraplu’s worden in Nederland ontworpen en uitvoerig getest in windtunnels om te garanderen dat de modellen elke storm aankunnen. Een luxe stormparaplu van Senz vraagt om een subtiele opdruk op de zijkant – zo ziet uw logo er altijd stijlvol uit.