Alle paraplu's

Paraplu weggeven als relatiegeschenk? Wij helpen je er graag mee. Kies uit ons brede assortiment een paraplu dat bij je past, geef al je bedrukkingswensen door en wij regelen de rest. Jouw bedrukte paraplu heb je binnen no-time in huis.

(70 artikelen gevonden)

Pagina's

Een paraplu als relatiegeschenk, dit is waarom

Bij het schenken van een relatiegeschenk denk je misschien niet gelijk aan een paraplu. Toch is dit artikel al jarenlang een populaire weggever bij diverse organisaties. Een paraplu is namelijk geen overbodige luxe in Nederland. Ons weer is wisselvallig en een paraplu komt dan zeker van pas. Iedere keer wanneer je jouw doelgroep beschermt tegen regen zal de opdruk van jouw logo en naam weer in beeld komen. Niet alleen jouw directe relaties zullen jouw opdruk zien, maar ook alle omstanders en dat komt jouw naamsbekendheid zeker ten goede.

Zo kies je de juiste promo paraplu

Zoveel verschillende mensen, betekent ook zoveel verschillende paraplu’s. Oké, we hebben geen miljoenen paraplu’s, maar wel een veelzijdig aanbod. De keuze van de paraplu is sterk afhankelijk van welk doel en doelgroep je hebt. Wil jij bijvoorbeeld een massa bereiken en zorgen dat jouw paraplu altijd bij de hand is, dan kies je het beste voor een opvouwbare paraplu. Is een paraplu iets dat je wilt presenteren in een winkel, restaurant of hotel als een servies naar klanten toe, kies dan voor een traditionele paraplu. Deze vallen gelijk in het oog en worden dan gemakkelijk meegepakt. Hoe meer paraplu’s met logo of tekst de straat op gaan, hoe hoger jouw bereik.

Paraplu bedrukken in kleine oplage? Dat kan

Een paraplu bedrukken kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld je logo op een paraplu laten drukken, maar je kunt ook kiezen voor een combinatie van logo en tekst. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende segmenten van de paraplu te laten bedrukken. Laat bijvoorbeeld jouw logo of één paneel drukken en jouw naam of andere tekst op een ander paneel. Hiermee wordt het een volledig gepersonaliseerd geschenk om weg te geven. Een kleine doelgroep bereiken of heb je niet een al te groot budget? Ook dat is geen probleem, want de meeste paraplu’s kunnen in kleine oplage bedrukt worden. Hierdoor is de promotie paraplu voor iedereen toegankelijk.

Snel en goedkoop paraplu’s laten bedrukken

Wij maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Daarom kan je heel eenvoudig en op je eigen gemak je bedrukte paraplu online bestellen. Tijdens het bestelproces kan je al je wensen doorgeven. Hierdoor is het bedrukken van paraplu’s niet alleen goedkoop, maar makkelijk. Iets waar we ondernemers graag mee helpen. Kom je toch niet helemaal uit online? Geen probleem. Wij staan voor je klaar om je helpen.