Spiegeltjes bedrukken

Op zoek naar spiegeltjes om te bedrukken? Wij hebben voor jou het mooiste aanbod spiegeltjes geselecteerd om te laten bedrukken. Bedruk deze spiegeltjes met jouw logo of bedrijfsnaam, een persoonlijk geschenk voor jouw relaties. 

Sorteer op

2 producten

Make-up spiegel
Vanaf
0,35
Topper
  • Bedrukking in full colour
Make-up Spiegel Kurk
Vanaf
2,16

Spiegeltjes bedrukken

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, of eigenlijk in je hand want onze bedrukte spiegeltjes zijn makkelijk mee te nemen en dus een praktisch relatiegeschenk om weg te geven. Elke vrouw heeft een spiegeltje in de tas liggen. Een mooie kans dus om op verschillende plekken goed zichtbaar te zijn met een spiegeltje bedrukt met jouw logo en/of tekst. Ben jij werkzaam in de branche Wellness of verzorging? Werk je bijvoorbeeld als kapper of schoonheidsspecialist? Dan is dit een kans om een spiegeltje te laten bedrukken. 

Make-up spiegels bedrukken

Make-up spiegels bedrukken kan ingezet worden voor een grote doelgroep, denk aan vrouwen of juist jongeren. Een bedrukte make-up spiegel zal vaak ook in de hand liggen van de ontvanger. Het is daarom belangrijk om deze goed te laten bedrukken. Een make-up spiegeltje is relatief klein is, met een full colour bedrukking kan je make-up spiegeltje toch opvallen. Elke letter een andere kleur bijvoorbeeld? Zo kan je jouw make-up spiegel als promotiemateriaal inzetten. Een bedrukte make-up spiegel valt ook goed te combineren met een bedrukte toilettas of juist een lippenbalsem bedrukt met jouw logo.  Hierdoor kan je jouw promotiemateriaal verder combineren met andere relatiegeschenken. Wil je bijvoorbeeld jouw relaties en medewerkers verrassen met een bedrukte make-up spiegel? Maak het dan groots, en denk aan andere verzorgingsproducten

Welke bedrukking, aantallen en keuze heb je voor jouw spiegeltjes met logo?

Afhankelijk van jouw doel kies je voor je aantallen en bedrukking. We snappen dat dit best moeilijk kan zijn, welke bedrukking kies je voor welk doel? Laat je daarom adviseren door onze medewerkers en bel op 0478 - 212 055. Wij staan elke werkdag voor je klaar. Een full colour bedrukking zorgt ervoor dat je spiegeltjes met logo opvallen tussen de menigte. Echter kan het ook zijn dat je jouw spiegel als relatiegeschenk wilt inzetten, kies dan voor het luxe gravering. Neem contact met ons op. Spiegeltjes met logo bedrukken kan al vanaf 100 stuks en vanaf 0,24. Vraag online een offerte of een gratis drukproef aan.