Wellness artikelen

Laat je relaties optimaal ontspannen en geef ze een heerlijk verzorgingsproduct cadeau. Bekijk hier onze wellness producten en laat de verzorgingsproducten bedrukken met logo of tekst.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geef een wellness-gevoel cadeau en laat verzorgingsproducten bedrukken

Wil jij jouw relaties eens echt goed verwennen? Dan is een bedrukt verzorgingsartikel precies wat jij zoekt. Verras bijvoorbeeld jouw medewerkers met een heerlijke douchgel met logo als blijk van waardering voor hun inzet. Of verras jouw zakenpartners tijdens het eindejaar met een uniek wellnesspakket. Het bedrukken van verzorgingsproducten is zeer populair. Er is geen eindejaar-, jubileum- of kerstviering die voorbij gaat zonder een heerlijk wellnessgeschenk. Wanneer jij verzorgingsproducten laat bedrukken laat jij zien dat jij het welzijn van jouw relaties belangrijk vindt en dat zal zeker gewaardeerd worden!

Jouw logo op verzorgingsproducten

Bij het schenken van een wellnesscadeau denk je niet meteen aan personaliseren, maar hoe leuk is het als dit wel kan. Door het bedrukken van verzorgingsproducten kun jij je eigen persoonlijke noot aan het artikel toevoegen en dat zorgt voor een unieke uitstraling. Laat bijvoorbeeld douchgels bedrukken en combineer deze met een geborduurde handdoek. Hiermee verras je relaties met een compleet wellnessgeschenk. Een compleet cadeau met o.a. een bedrukt manicuresetje of toilettas is ook perfect inzetbaar voor de beauty-branche. Geef deze bijvoorbeeld weg bij een specifieke behandeling om de verkopen van de behandeling te stimuleren. Hiermee verhoog je niet alleen de acquisitie, maar ook jouw eigen naamsbekendheid.

Gratis digitale drukproef bij bedrukken van verzorgingsproducten

Wil jij jouw naam of logo op verzorgingsproducten drukken, dan zit je hier goed. Bij Van Heijster hebben we jaren ervaring voor het bedrukken van relatiegeschenken. Geef je wensen online door of doorloop ze samen met één van onze medewerkers. Wanneer wij al jouw wensen hebben ontvangen wordt er een digitale drukproef opgemaakt. Dit is een voorbeeld waarop te zien is hoe jouw bedrukte wellnessartikelen eruit komen te zien. Wil je nog een wijziging aanbrengen? Dan is dat hier mogelijk. Na akkoord zullen wij de verzorgingsproducten bedrukken. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat aan jouw wenden voldoet.

Wil je meer weten over het bedrukken van verzorgingsartikelen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.