0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Polo shirts bedrukken

Polo shirts zijn een van de populairste promotionele kledingstukken. En dat is niet voor niks! Polo shirts zijn gemakkelijk aan te trekken en staan iedereen. Bovendien hoeft een mooie en goede bedrukte polo niet duur te zijn. Een polo kan eenvoudig bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. Maar ook een pakkende reclameboodschap behoort tot de mogelijkheden. Door de vele kleuren en maten is er altijd wel wat passends te vinden voor uw bedrijf of vereniging. 

Polo shirts voor verschillende gelegenheden

Een polo shirt kan gedragen worden bij verschillende gelegenheden. Ideaal voor teamuitjes, beurzen en andere evenementen. Bestel bedrukte polo shirts voor uw team, zo draagt u een saamhorig beeld uit naar buiten. Rust al uw werknemers uit in hetzelfde uniform zodat ze herkenbaar zijn voor klanten en andere bezoekers.  Maar ook voor verenigingen of scholen zijn bedrukte polo’s ideaal. Zorg dat al uw leerlingen tijdens de sportdag herkenbaar zijn in hetzelfde shirt. Neem ook eens een kijkje bij onze bedrukte bedrijfskleding, zo lopen al uw werknemers er herkenbaar bij. 

Polo shirts laten bedrukken bij van Heijster

Het fijne van onze polo shirts is dat u deze door ons kunt laten bedrukken. In onze eigen drukkerij bedrukken wij de polo shirts met goede kwaliteit en grote zorgvuldigheid. U kiest zelf wat u erop wilt laten drukken. Kies voor uw bedrijfsnaam of logo zodat uw naam goed opvalt. Of ga voor een pakkende reclameboodschap of slogan.  Polo shirts met opdruk worden binnen 8 werkdagen geleverd, tenzij anders aangegeven. Om de outfit helemaal af te maken kiest u voor een bijpassende cap, die u bovendien ook kunt laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. 

Bestel polo shirts online

Via onze website kunt u gemakkelijk bedrukte polo shirts bestellen. Kies de kleur(en) en ma(a)t(en) naar wens en geef uw wensen betreffende de personalisatie door. Heeft u vragen over een van onze polo shirts? Of uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij helpen u graag en staan voor u klaar met een persoonlijk advies. 

(12 artikelen gevonden)
Terug naar boven