0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Promotieartikelen bedrukken

Promotieartikelen zijn er in allerlei soorten en maten. Van een pen tot de nieuwste rage de fidget spinner. Promotieartikelen zijn ideaal als weggevertje of voor eigen gebruik binnen uw bedrijf.

Promotieartikelen op een beurs

Als u deelneemt aan een beurs dan wilt u natuurlijk wel dat u goed opvalt bij de bezoekers. Promotieartikelen zijn daar het perfecte middel voor. Denk aan glazen, ballonnen en t-shirts. Als u deze promotieartikelen laat bedrukken met uw logo komt men in aanraking met uw bedrijfsnaam. Naast promotieartikelen die u zelf gebruikt kunt u ook denken aan weggevers. Zo blijft uw naam nog langer hangen bij de bezoekers. Wacht dacht u van pennen bedrukt met uw logo? Een perfect promotieartikel. Een pen wisselt gemiddeld zeven keer van eigenaar, waardoor uw naam steeds verder voor u wordt verspreid.

Weggevers op evenementen

Evenementen en festivals zijn ideale momenten om uw naam onder de aandacht te brengen bij bezoekers. Weggevers bedrukt met uw naam doen het altijd erg goed. Is het regenachtig weer geef dan paraplu’s of poncho’s met uw bedrijfsnaam of logo weg. Is het mooi weer dan kunt u denken aan petten, handventilators of bidons. Bezoekers zullen u dankbaar zijn en graag gebruik maken van uw weggever. Op deze manier verspreiden zij uw naam voor u.

Promotieartikelen voor uw bedrijf

Maar ook als u geen speciaal evenement heeft dan zijn promotieartikelen erg belangrijk voor uw bedrijf. Als iemand een promotieartikel met uw logo ontvangt blijft u langer top of mind bij deze persoon. Voor het vergroten van uw naamsbekendheid zijn promotieartikelen twee keer zo effectief dan radio- en televisiereclames. De merkherinnering is namelijk twee keer zo groot. Een goede reden om promotieartikelen te bestellen dus!

Promotieartikelen laten bedrukken

Wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons gemakkelijk online bestellen en ontvangt altijd een digitale drukproef vooraf. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag en maken een offerte op maat. 

(16 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven