0
Op werkdagen bereikbaar tot 17:30
0478 - 557 300

Relatiegeschenk pennen met logo

Bedruk relatiegeschenkpennen met logo voor diverse evenementen en gelegenheden. Het assortiment is breed en bevat zowel relatiegeschenkpennen voor de B2B markt als promopennen voor lead generatie.

Vind de perfecte relatiegeschenk pen met logo

De ruime collectie te bedrukken relatiegeschenkpennen bevat items voor iedere doelgroep. Afhankelijk van jouw bedrijfsdoelstellingen kun je relatiegeschenkpennen met logo of met een andere boodschap bedrukken. Zo is het ook mogelijk om relatiegeschenk pennen bedrukt met een slimme slogan uit te delen voor een grotere conversiekans. Er zijn dan ook veel bedrijven die pennen met logo bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten of om connecties binnen het zakelijk netwerk te onderhouden. Voor wie laat jij relatiegeschenk pennen bedrukken?

Laat relatiegeschenkpennen met logo bedrukken voor jouw zakelijke contacten

Wanneer je nieuwe leads wilt binnenhalen ga je voor relatiegeschenkpennen met logo in grote oplage. Dit zijn vaak de goedkope pennen met logo. Wil je belangrijke zakenrelaties een blijk van waardering geven door middel van bedrukte relatiegeschenken met logo? Dan is het de investering waard om luxueuzere relatiegeschenkpennen met logo te bedrukken. De stijlvolle Parker pennen met logo doen het erg goed in business to business relatieonderhoud en ook Waterman pennen met logo zijn erg populair. Deze elegante relatiegeschenkpennen kun je met logo bedrukken of graveren.

Uw logo op de meest originele relatiegeschenkpennen

Wil je relatiegeschenk pennen bedrukken met logo maar ben je op zoek naar dat éne super originele cadeautje? Verras jouw netwerk met thematische pennen met logo! Deze met logo te bedrukken relatiegeschenkpennen vallen op en zorgen voor heel veel naamsbekendheid. Wie wordt er niet vrolijk van een hartjespen of een felgekleurde relatiegeschenk pen met logo? De thematische relatiegeschenk pennen met logo zijn er ook in beroepsthema, bijvoorbeeld een injectiepen of een gereedschapspen. Dit soort met logo bedrukbare relatiegeschenk pennen zijn dan ook uitermate geschikt als giveaway binnen specifieke sectoren, zowel intern als extern.

Relatiegeschenk pennen met logo online bestellen

Wanneer je een relatiegeschenk pen met logo wilt bedrukken, kun je in het online bestelsysteem precies aangeven wat jouw opdrukwensen zijn. Zo kun je de relatiegeschenk pen met bedrijfslogo of slogan bedrukken. Je geeft tevens aan welke kleur relatiegeschenk pen je wilt bedrukken, in welke kleuren je jouw logo op relatiegeschenk pennen wilt hebben en hoeveel items je wilt ontvangen. Vervolgens sturen wij jou een digitale proefdruk ter controle. Ben je tevreden met het resultaat? Dan beginnen wij snel met het bedrukken van de relatiegeschenk pennen. 

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

 

Terug naar boven