0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Relatiegeschenken voor dag van de leraar

Ieder jaar op 5 oktober vindt de dag van de leraar plaats. Dat is de Nederlandse variant van de internationale World Teachers’ Day. Op deze dag wordt er stilgestaan bij het belang van onderwijs en dus ook de leraren. Wij van Van Heijster hebben verschillende geschenken die perfect zijn als cadeau voor Dag van de leraar. Onderstaand tonen wij u verschillende artikelen waardoor u zich kunt laten inspireren. Laat deze geschenken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam om een uniek cadeau weg te geven. 

Hieronder vind je wat inspiratie om cadeau te geven. Maar de korting is geldig op alle bedrukte orders dus vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in wat andere categorieën. 

 

(30 artikelen gevonden)

Pagina's

Actievoorwaarden

  • Geldig tot en met 30 september 2019
  • Alleen o.v.v. actiecode 'DVL19'
  • De instelkosten worden verrekend als korting in de winkelmand
  • De hoogte van de korting bedraagt altijd € 34,-
  • Alleen geldig op bedrukte orders met een minimale orderwaarde van € 250,-
  • Korting is niet geldig op alle artikelen van het merk Dopper
  • Niet geldig icm andere acties, kortingen en op reeds uitgebrachte offertes
  • Vragen? U kunt altijd contact opnemen!

Leraren in het zonnetje zetten

De dag van de leraar is het ideale moment om docenten in het zonnetje te zetten. Leraren zorgen voor de toekomst en maken dan ook een erg belangrijk onderdee uit van onze maatschappij. Reden genoeg om leraren te bedanken. En wat is er nou leuker dan het geven van een geschenk? Laat de leraren in uw organisatie blijken dat u hen waardeert. 

Bedrukte relatiegeschenken voor leraren

Wilt u leraren bedanken? Dan zijn relatiegeschenken een ideaal middel. Wij hebben powerbanks, drinkwaren, speakertjes en notitieboekjes. Allemaal leuke geschenken die u ook nog eens gemakkelijk met het logo van uw school kunt laten bedrukken. Daarmee geeft u de leraren een mooi geschenk en wordt uw naam ook nog eens verspreid. 

Een persoonlijk geschenk

Een persoonlijk geschenk zal zeker gewaardeerd worden door de leraren. Laat Doppers personaliseren met hun namen. Een leuk en verantwoord geschenk dat nog jaren gebruikt kan worden. Daar zullen ze zeker blij mee zijn. Maar ook een gegraveerde pen is een mooi en chique geschenk. Laat deze graveren met de naam voor een uniek en persoonlijk cadeau. 

Bestel geschenken voor dag van de leraar

Heeft u een leuk geschenk gevonden voor de leraren in uw organisatie? Dan kunt u deze eenvoudig online bij ons bestellen. In een paar stappen heeft u een bestelling bij ons geplaatst. Bent u naar een specifiek geschenk op zoek voor dag van de leraar? Maar kunt u deze niet online bij ons vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Naast ons uitgebreide aanbod online helpen wij u graag. 

Terug naar boven