0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Rituals: een uniek geschenk voor de feestmaand

Aromatisch oliën, natuurlijke ingrediënten, eeuwenoude oosterse tradities en innovatieve technologieën komen samen in de Rituals producten. Een prachtig concept van oprichter Raymond Cloosterman, dat de hele wereld over gaat.

De filosofie achter Rituals Cosmetics

De westerse wereld is gehaast, waardoor er weinig tijd overblijft voor persoonlijke verzorging. De Rituals verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om dagelijkse routines eenvoudig om te zetten naar bijzondere verwenmomenten. Daarbij speelt de veelzijdigheid van de producten een grote rol. De unieke lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten hebben elk een andere basis, waardoor er altijd iets bij zit voor iedere doelgroep.

Voor iedere gelegenheid een feestelijk geschenk

Het einde van het jaar komt eraan! Dé gelegenheid om trouwe klanten en zakelijke relaties te bedanken, waardering te tonen voor collega’s en werknemers en natuurlijk om vrijwilligers in het zonnetje te zetten vanwege hun grote inzet. De Ritualspakketten zijn hier uitermate geschikt voor. De pakketten zijn niet alleen een effectief relatiegeschenk, maar ze ruiken ook bijzonder lekker en zijn mooi om naar te kijken. Een ware eye-catcher die zeker gewaardeerd zal worden door uw relaties.

Ritualspakketten in allerlei geuren en kleuren

Wij bieden u diverse Rituals pakketten, van rustgevend eucalyptus tot verfrissend sinaasappel. Neem contact met ons op voor een advies op maat.


 
Terug naar boven