0
Op werkdagen bereikbaar tot 17:30
0478 - 557 300

Rugzakken bedrukken met het logo van uw bedrijf

Rugzakken zijn origineel om te geven en nog leuker om te ontvangen. Met name omdat een bedrukte rugzak een heel praktisch geschenk is. De opdruk van een rugzak is namelijk altijd zichtbaar en zal nooit worden afgedekt door een laag kledij. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld bedrukt textiel waar men dan vaak nog een jas overheen trekt. Dankzij de zichtbare bedrukking profiteert u van een groot bereik. Daarom is het slim om de tas te bedrukken met uw eigen tekst, bedrijfslogo of slogan. Een bedrukte tas zal dan ook een prima basis vormen van een geschenkpakket doordat u de tas nog kunt vullen met eventuele andere promotieartikelen.

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Promotie tassen met opdruk

Bij van Heijster kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een breed assortiment van promotietassen. Onze promotietassen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, kleuren en maten. Om ervoor te zorgen dat u uw eigen stempel kunt drukken op uw promotiemateriaal, heeft u de mogelijkheid om de promotietassen te voorzien van een opdruk. Zodra u de keuze heeft gemaakt welke van onze promotietassen u wilt laten bedrukken is het natuurlijk een leuk idee om de rugzak te vullen met bijvoorbeeld gadgets en weggevers. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze goedkope relatiegeschenken die bij uitstek geschikt zijn om de bedrukte rugzakken mee op te vullen. 

Uw werknemers of relaties als ambassadeur van uw bedrijf

Dat geschenken worden gewaardeerd door de ontvanger zal u niet zijn ontgaan. Bij een geschenk gaat het doorgaans niet om hoe groot het geschenk is dat u geeft. Het gaat de ontvanger namelijk om de waardering en erkenning die hij krijgt van degenen die het geschenk geeft. Geeft u een praktisch geschenk zoals een bedrukte rugzak dan is de kans groot dat de ontvanger de bedrukte rugzak ook daadwerkelijk in gebruik zal nemen. Overal waar uw relatie de rugzak draagt verspreid hij de boodschap van uw bedrijf aan een groot publiek. 

Rugzakken laten bedrukken? Bestel direct online

Bij Van Heijster laat u uw rugzakken naar wens bedrukken. U kunt kiezen uit een divers assortiment aan rugzakken. Maak zelf een design in de huisstijl van uw bedrijf die u ook nog kunt voorzien van een leuke boodschap. U ontvangt van ons dan een gratis digitale proefdruk die u beoordeelt alvorens wij starten met de bedrukking van uw rugzakken. 

Heeft u nog vragen over de bedrukking van rugzakken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met het plaatsen van uw bestelling!

 

Terug naar boven