Pennen met logo 100 stuks

Wil je pennen met logo bedrukken voor een beperkt aantal relaties? Dan kun je 100 stuks pennen met logo laten bedrukken. Zo heb je er niet te veel maar ook niet te weinig. Bekijk welke pennen je in oplage van 100 stuks kunt bedrukken of graveren met logo.

Sorteer op

5 producten

Balpen Harvy
Vanaf
€ 0,39
(2)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Stylus pen Black
Vanaf
€ 0,44
(1)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Stylus pen Kenny
Vanaf
€ 0,42
(2)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Balpen Sense
Vanaf
€ 0,16
(7)
Topper
  • Met stylusfunctie
Stylus pen Gentle
Vanaf
€ 0,40
  • Blauwschrijvende balpen

Een uitgebreid assortiment pennen met logo te bestellen vanaf 100 stuks

Binnen het assortiment te bedrukken pennen is er een ruimte selectie pennen die je vanaf 100 stuks met logo kunt bedrukken. Pennen bedrukken in kleine oplage betekent dat je niet vastzit aan een enorme hoeveelheid aan relatiegeschenkpennen, wel zo handig als je er niet veel nodig hebt. Zoals je pennen met logo per 100 stuks kunt bedrukken of graveren kun je uiteraard allerlei soorten schrijfwaren bedrukken, zoals potloden, markeerstiften en accessoires. 

Met welk doel bedruk je 100 stuks pennen met logo?

Je kunt pennen vanaf 100 stuks met logo bedrukken of voorzien van een pakkende boodschap om de aandacht van de ontvanger te trekken. Of je 100 stuks pennen bedrukt met logo of een andere boodschap is afhankelijk van het bedrijfsdoel dat je wilt ondersteunen door middel van de 100 stuks pennen met logo. Wanneer je bijvoorbeeld 100 pennen met logo bedrukt om weg te geven aan belangrijke zakenrelaties is een bedrijfslogo voldoende. Deze relaties kennen jouw merk immers al en hoeven dus niet getriggerd te worden om meer over jouw bedrijf te weten te komen. Als je echter 100 stuks pennen met logo bestelt met sales als doel, dan is een slimme slogan wel relevant.

Voor wie laat je pennen vanaf 100 stuks met bedrijfslogo bedrukken?

Er is een groot verschil tussen doelgroepen aan wie je 100 stuks pennen met bedrijfslogo kunt weggeven. Wanneer je relatiegeschenken met logo uitzoekt, houd je de ontvanger in het achterhoofd. Zo is de investering die gepaard gaat met luxe pennen bedrukken of pennensets met logo bestellen relevanter wanner je 100 stuks relatiegeschenkpennen met logo wilt weggeven aan echt hele belangrijke relaties. Ook het weggeefmoment heeft invloed op jouw keuze binnen de selectie pennen te bedrukken vanaf 100 stuks. Zo kun je diverse thematische pennen bedrukken voor allerlei gelegenheden.

Bestel pennen met bedrijfslogo online vanaf 100 stuks

Heb je een beslissing kunnen maken en weet je welke 100 stuks pennen met logo de naamsbekendheid van jouw onderneming binnenkort naar een hoger niveau tillen? Via het online bestelsysteem geef je door welke kleur 100 stuks pennen met bedrukking je bestelt en welke opdruk er eventueel nog meer op komt te staan. Wanneer je het bestelproces hebt afgerond ontvang je een digitale proefdruk, dit is een voorbeeld van hoe de 100 stuks pennen met logo er uit zullen zien. Is het naar wens? Dan beginnen wij met 100 stuks pennen bedrukken met logo waarmee je spoedig relaties ontzettend blij maakt. 

Heb je vragen over de beschikbare pennen, de opdrukmogelijkheden of een andere vraag? Neem contact met ons op.