Stylus pennen met logo

Op zoek naar een pen met een twist? Laat touch pennen bedrukken voor jouw relaties. De praktische Stylus pennen met logo hebben naast een schrijffunctie ook een touchscreenfunctie voor de smartphones en tablets van jouw contacten.

Sorteer op

1 product

Deluxe touchscreen pen
Vanaf
3,10
  • Gravering van logo of tekst mogelijk

De te bedrukken Stylus pennen hebben handige gadgets

De moderne Stylus pennen met opdruk lijken op het eerste gezicht normale pennen met logo maar niets is minder waar! De bedrukbare Stylus pennen zijn uitgerust met een speciaal dopje, vaak op de achterkant van de bedrukte Stylus pen, waarmee jouw relaties smartphones en tablets kunnen bedienen. Aangezien de meeste van jouw contacten zeker één of meerdere touchscreen apparaten gebruikt is het helemaal van deze tijd om Stylus pennen te bedrukken en weg te geven als relatiegeschenken met logo. Je kunt de touchscreen pennen bedrukken met logo of een andere boodschap.

Touchscreen pennen bedrukken en graveren

Het assortiment te bedrukken Stylus pennen bevat ook een aantal items die je kunt laten graveren. Een gravure van jouw logo op een Stylus pen komt professioneel over en staat daarnaast ook nog eens heel elegant. Het gevolg is dat jouw relaties de touchscreen pen met logo nog vaker, en met veel plezier, zullen gebruiken. Uiteraard kijken er meerdere ogen mee en bereik je met een bedrukte Stylus pen tegelijkertijd een groot deel van het netwerk van jouw contacten. Laat dus een touchscreen pen bedrukken en sla twee vliegen in één klap: relatieonderhoud én branding.

Bedrukte Stylus pennen voor de B2B markt

Zijn er belangrijke zakelijke contacten in jouw kring die je wilt onderhouden met een Stylus pen met bedrijfslogo? Je kunt de Stylus pennen bedrukken zoals je wilt en dus precies afstemmen op de juiste doelgroep. Zo kun je bepaalde zakenrelaties een aandenken geven aan een gezamenlijk bereikte mijlpaal of kun je de touchscreen pennen bedrukken en binnen jouw bedrijf aan personeel en medewerkers uitdelen. Doe je aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dit kun je onderstrepen door een duurzame Stylus pen te bedrukken, bijvoorbeeld van bamboe of hout. Voor de B2B markt kun je ook Parker pennen met logo bedrukken of jouw netwerk verrassen met Waterman pennen met logo.

Bestel online en laat jouw touch pennen bedrukken met logo

Via het online systeem kun je precies aangeven hoe je wilt dat wij de touch pennen bedrukken. Je kiest welke Stylus pen jij wilt bedrukken, geeft je opdrukwensen door en selecteert het aantal te bedrukken touch pennen. Wanneer je jouw wensen hebt doorgegeven, ontvang je van ons een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld van hoe wij jouw Stylus pennen bedrukken. Ben je tevreden? Dan gaan wij de touch pennen met logo bedrukken. In het geval van vragen over de mogelijkheden van het bedrukken van Stylus pennen of advies over relatiegeschenken kun je altijd contact met ons opnemen.