0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Selfie Stick bedrukken

Goedkoop Selfie Sticks kopen met opdruk

De selfie stick is een populair item voor jong en oud! De stick is al te bestellen vanaf €1,19 en te bedrukken met diverse opdrukken. Onze universele selfie sticks zijn geschikt voor alle smartphones en lichtgewicht camera's. De modellen werken via Bluetooth of via een knop. Zet uw hele kantoor, organisatie of klas in één keer op de foto met een originele bedrukte selfie stick met uw logo!

Selfie stick te bestellen in kleine oplage

Ongeacht de grootte van uw bestelling, de hoeveelheid selfie sticks kan volledig aangepast worden op het aantal mensen in uw doelgroep. Deze toffe gadgets zijn namelijk al te bestellen vanaf 25 stuks! Dus is het voor een kleine groep mensen op een feestje of voor het uitdelen aan een grote groep op een beurs, het is allemaal mogelijk. Zo ook het laten bedrukking van de stick. De bedrukking kan geplaatst worden waar u graag wilt. Geef aan wat uw voorkeuren zijn en wij gaan aan de slag met de bedrukking.

Bedrukte selfie sticks voor iedere doelgroep

Tegenwoordig is de selfie stick niet meer alleen voor jongeren. Ook steeds meer ouderen maken gebruikt van dit item. Denk maar eens aan vakanties; u wilt graag een foto maken samen met een vriend maar niemand is in de buurt, die selfie stick is dan dé oplossing voor het maken van een mooie foto. Natuurlijk geldt dit idem dito voor groepsfoto. Niets is mooier dan het hebben van herinneringen waar iedereen opstaat. Doordat de selfie stick door iedereen en overal gebruik wordt, is het een passend geschenk voor ieder. Deze is dan ook eenvoudig uit te delen op beurzen gecombineerd met andere telefoonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan het geven bedrukte oordopjes of bluetooh speakers. Een bijzonder geschenkpakket om weg te geven!

Bestel uw bedrukte selfie stick online

Het bestellen van selfie sticks doet u uiteraard snel een eenvoudig online. Dit bespaart u een hoop tijd en geld. Het is een kwestie van kiezen welke stick, welke kleur, het aantal en welke opdruk. Heeft u dit eenmaal ingevoerd dan is het mogelijk om een proefdruk aan te vragen. Dit is een digitaal weergave welke laat zien hoe u product eruit komt te zien. Zo voorkomt u het risico dat u niet tevreden bent met het ontvangen product. Wilt u liever het product fysiek in handen hebben? Dan adviseren wij u om een sample aan te vragen. Heeft u eenmaal het proefdruk of de sample goedgekeurd? Dan starten wij zo spoedig mogelijk met de bestelling en de afronding ervan. Heeft u alsnog vragen of wilt u graag meer informatie over het laten bedrukken van producten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze!

Terug naar boven