Promo tassen bedrukken

Op zoek naar promotietassen met bedrukking? Maak uw keuze uit het ruime assortiment promotietassen aangeboden door Van Heijster Relatiegeschenken. Wij bieden u promo tasjes in diverse prijsklassen, kleuren en maten. Maak hieronder uw keuze en bestel uw promotietassen direct online.

Sorteer op

1 product

Papieren Tas Eco Look
Vanaf
0,68
  • Lichtgewicht papieren draagtas

Promotietassen bedrukt met uw eigen logo

Promotie tasjes zijn al jarenlang de nummer één weggever tijdens verschillende evenementen. Steeds vaker wordt er gekozen voor een duurzame tas, die de ontvanger nog lang kan hergebruiken. Een kale tas weggeven is dan natuurlijk ‘not done.’ Laat daarom uw promotietassen bedrukken met logo en/of een leuke tekst. Hierdoor kunt u bijna letterlijk uw stempel op de tas drukken. Uw relaties zullen de duurzame en originele tas zeker waarderen. Ook kunt u kiezen voor promotionele rugzakken.

Geef ook reclame tasjes weg tijdens beurzen en evenementen

De promotie tassen kunnen op ieder moment weggegeven worden. Onze brede collectie promo tassen is uitermate geschikt om weg te geven op beurzen, vakdagen, open dagen en andere evenementen. Maar ook als extraatje in de retail kunt u de promotie tassen weggeven. Zeker wanneer u deze combineert met een leuke actie. Druk uw logo op een tas, geef ‘m aan een bezoeker en binnen de korte keren is uw logo, tekst of andere opdruk overal te zien.

Uw promotionele tassen binnen acht werkdagen in huis

Geef uw bereik een boost door uw tassen snel en goedkoop te laten bedrukken bij Van Heijster. U kunt direct online uw keuze maken en al uw bedrukkingwensen doorgeven. Binnen acht werkdagen heeft u al uw bedrukte reclame tasjes in huis en kunt u beginnen met het leukste onderdeel; het weggeven. Bent u er nog niet helemaal uit of bent u op zoek naar iets speciaals? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat.