0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Textiel bedrukken bij Van Heijster

Textiel bedrijfskleding bedrukken logo relaties
Photo via cc

Promotie 

Textiel met opdruk is één van de meest vertrouwde vormen van promotie en daarom nog steeds erg populair. Met bedrukte kleding en ander textiel weet u zeker dat u onder de aandacht blijft: perfect voor beurzen, evenementen, symposia en festivals. Ons assortiment biedt ruime keuze in allerlei soorten textiel, zodat u altijd het juiste kledingstuk kan vinden. Bedruk bijvoorbeeld polo's met een slogan voor de leiding op een zomerkamp of laat uw logo op jassen drukken wanneer u slechter weer verwacht. Wordt het juist stralend weer? Houd dan de zon uit de ogen met een bedrukte cap!

Herkenbaarheid

Met bedrukte kledingstukken zorgt u altijd voor een grote herkenbaarheid. Een team dat t-shirts of sweaters met dezelfde opdruk draagt creëert duidelijkheid, zowel voor anderen als voor de leden van het team zelf. Een shirt bedrukt met logo, tekst of andere afbeelding is een eenvoudige maar zeer effectieve manier om uw boodschap uit te dragen. Of u nu uw naamsbekendheid wilt vergroten, uw medewerkers herkenbaar wilt maken voor bezoekers van een festival of beurs, of allebei: textiel bedrukken is altijd een goede keus.

Online

Zoals altijd bij Van Heijster is het eenvoudig om uw opdruk online aan te leveren: van korte tekst tot complexe afbeelding. Om zeker te weten hoe uw opdruk op het textiel eruit komt te zien kunt u geheel vrijblijvend een gratis drukproef aanvragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Bekijk alle textielartikelen of blader door onze textieltoppers hieronder:
 

Terug naar boven