Mutsen bedrukken

Mutsen en sjaals bedrukt met uw eigen logo. Een warm geschenk om te geven tijdens de koude wintermaanden.

Sorteer op

3 producten

Fleece muts Liam
Vanaf
€ 0,93
(1)
  • Bedrukking in full colour
Fleeceset Warm
Vanaf
€ 3,37
  • Bedrukking in full colour
Caliber beanie muts
Vanaf
€ 2,13

Mutsen bedrukken voor een groot bereik

Bescherm de oren van jouw relaties tegen de winterse kou en bedruk of borduur een muts om weg te geven. Iedereen wil lekker warm blijven tijdens de winter, en hoe kan men dat beter doen dan met een muts met jouw logo, naam  of kreet erop? Geef bijvoorbeeld mutsen met reclame weg op een groot winters evenement, zoals een kerstmarkt. Met een muts ben je de hele winter zichtbaar en zul je onder de aandacht blijven van je relatie. Het mooie is dat veel anderen de muts ook zullen zien. Een muts met jouw uiting erop is ook een gewaardeerd cadeau voor werknemers en personeel. Combineer de muts met een bedrukte pen of een gepersonaliseerd notitieboekje en zij zullen de bedrijfskleuren met trots dragen!

Borduring of bedrukking van mutsen

Wanneer je relatiegeschenk muts cadeau wilt geven kun je werkelijk alle kanten op. In een divers assortiment kunt je een muts kiezen die bij jou en jouw evenement past. Laat bijvoorbeeld winter mutsen bedrukken met jouw eigen logo en zorg voor meer naamsbekendheid tijdens een evenement of laat een fleece muts bedrukken en geef deze cadeau bij een marketingactie om de verkoop te stimuleren. Wat je ook wenst deze winter met bedrukte mutsen profiteer je altijd van een groot bereik. Bovendien is het ook erg leuk om de mutsen te combineren met een thermosbeker met logo voor een compleet en warm winters geschenk.

Goed gemutst

Wil jij mutsen bedrukken met logo of tekst? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Van Heijster helpen we je graag bij jouw relatiegeschenken mutsen. Via de webshop kun je heel eenvoudig jouw muts kiezen en personalisatie wensen aangeven. Uiteraard kun je bij twijfel ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag mee. Wanneer je mutsen laat bedrukken ontvang je van ons altijd een digitale drukproef. Dit is een digitaal voorbeeld van jouw bedrukte muts. Hierop kun je precies zien hoe jouw relatiegeschenk eruit komt te zien.

Ben je niet direct op zoek naar winterartikelen? Bekijk dan onze caps. Je kunt de caps goed combineren met bedrukte t-shirts. Jouw medewerkers zullen geheel in jouw huisstijl lopen.