0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Reclame petjes met logo

Reclame petjes met logo bedrukken? Bekijk ons assortiment. Reclame petjes zijn te bedrukken met jouw logo en/of tekst. Al vanaf 0,94.

 

(14 artikelen gevonden)

Pagina's

Reclame petjes bedrukken

Reclame petjes bedrukken met logo? Een reclame pet is makkelijk te bedrukken met jouw naam en/of logo. Een reclame pet kan je weggeven op beurzen en festivals. Je bent op deze manier duidelijk zichtbaar in de menigte. Reclame petjes zijn er in verschillende kleuren en maten. Vraag onze medewerkers voor hulp. Zij staan graag voor je klaar om de perfecte reclame pet te bedrukken na jouw wensen. Reclame petjes kunnen ook eenvoudig online worden besteld. Tijdens het bestelproces geef je aan welke kleur, aantallen en bedrukking je nodig hebt. Je ontvangt altijd een drukproef van de reclame petjes voordat deze worden bedrukt. Zo ben je zeker van het resultaat. Bedrukte reclame petjes kunnen worden geleverd binnen 8 werkdagen, mits anders aangegeven bij de artikelen. 

De naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten?

Ontdek de talloze mogelijkheden van bedrukte reclame petjes. Een reclame pet is makkelijk te bedrukken met uw naam en/of logo, met andere woorden; de opties zijn eindeloos. Een reclame pet met logo kan worden weggeven op beurzen en festivals, hierdoor is uw logo altijd op een duidelijk manier zichtbaar in de menigte. U kunt al een order plaatsen vanaf 50 stuks! 

Reclame petjes bedrukken met logo of tekst 

Reclame petjes kunnen eenvoudig online worden besteld. U heeft al reclame petjes voor €0,94 per stuk! Tijdens het bestelproces worden de reclame petten gepersonaliseerd naar uw wensen. U geeft aan welke kleur, aantallen en bedrukking u nodig heeft. U ontvangt altijd een drukproef van de reclame petjes voordat ze worden bedrukt. Zo bent u zeker van een geslaagd resultaat. De bedrukte reclame petjes worden altijd binnen 8 werkdagen geleverd.  

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u advies bij het maken van een keuze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat 
 

 

Terug naar boven