Bedrijfskleding bedrukken

Doormiddel van goede strakke bedrijfskleding komt uw naam mooi en goed naar voren. Laat ook je bedrijfskleding bedrukken. Ontdek het assortiment bedrijfskleding hieronder.

https://www.vanheijster.nl/textiel/bedrijfskleding

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bedrijfskleding en werkkleding bedrukken met uw logo

Bouw aan uw imago en naamsbekendheid door bedrijfskleding met bedrukking te bestellen. Hierop bedrukken wij uiteraard uw logo, naam en/of andere tekst. Zo lopen u en uw collega’s er herkenbaar bij. Toon uw bedrijfskleuren en uw trots door bijvoorbeeld overhemden of polo’s te laten bedrukken. Ook leuk voor teamuitjes en teambuilding weekenden!

Uw werknemers als visitekaartje

Een goed herkenbare medewerker is vaak één van de sleutels tot succes. Een medewerker die bedrijfskleding draagt valt goed op en zal eerder aangesproken worden op bijvoorbeeld een beurs of congres dan een medewerker die geen bedrijfskleding draagt. In ons assortiment treft u bedrijfskleding voor verschillende branches. Kiest u voor de bedrukbare bedrijfskleding bij van Heijster dan kunt u er altijd van uitgaan dat u een offerte op maat krijgt. In ons assortiment vindt u allerlei soorten werkkleding die geschikt is om te bedrukken en te dragen tijdens het werk. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit veiligheidsvesten met bedrukking of bedrukte overhemden. Verder zijn onze bedrukbare bodywarmers, sweaters met bedrukking of bedrukte caps bij uitstek geschikt om uw bedrijfslogo of slogan kenmerkend te maken voor uw werkzaamheden. 

Tip: Laat ook reistassen bedrukken met uw bedrijfslogo. Zo kunt u de bedrijskleding op een professionele manier overhandigen aan uw medewerkers. 

Laat uw bedrijfskleding bedrukken

Bij Van Heijster laat u heel makkelijk uw bedrijfskleding bedrukken. De bedrukte bedrijfskledij heeft een groot drukvlak, ideaal dus om een boodschap mee te communiceren. U kiest het kledingstuk dat u nodig heeft voor uw specifieke doeleindes. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken bepaalt u vervolgens zelf de opdruk. Maak zelf een ontwerp in de huisstijl van uw bedrijf, inclusief een leuke boodschap, vraag of suggestie en plaats het digitaal op het kledingstuk. U ontvangt van ons een gratis (digitale) drukproef. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis (fysieke) sample. Wij sturen het sample naar u op, zo kunt u zelf beoordelen of de bedrukking voldoet aan uw wensen en eisen. Na uw akkoord zullen wij starten met de productie. Na goedkeuring wordt uw bestelling, inclusief opdruk, binnen 8 werkdagen op uw adres afgeleverd. 

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u toch nog vragen over het bedrukken van uw bedrijfskleding? Of wilt u graag advies krijgen van één van onze medewerkers? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder met uw bestelling! Direct antwoord krijgen op uw vragen? Ook dat kan, maak dan eens gebruik van onze live chat.