Truien

Truien bedrukken? Bekijk ons aanbod in hoodies, sweaters en vesten en laat deze bedrukken of borduren met jouw eigen logo of tekst voor een professionele uitstraling.

(50 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat werktruien bedrukken voor een professionele uitstraling

Je imago is één van de belangrijkste aspecten waar klanten naar kijken. Het uiterlijk van je bedrijf is hier een belangrijk onderdeel van. De aankleding van je bedrijf komt terug in bedrukte vlaggen, bestickering en uiteraard bedrukte bedrijfskleding. Dit maakt werktruien een belangrijk onderdeel van jouw huisstijl. Zeker in magazijnen en in de transportwereld zijn de warme truien onmisbaar. De truien zorgen voor warmte en zitten ook comfortabel. Hiermee kunnen jouw medewerkers zich vrij bewegen, hebben zij het goed warm en komen zij professioneel voor de dag. Jouw bedrukte truien kun je ook afstijlen met bijvoorbeeld een eigen bedrukte sjaal, handschoenen of mutsen.

Maak een fashionstatement met je eigen bedrukte trui

De bedrukte truien zijn perfect om je medewerkers een professionele uitstraling te geven, maar je kunt de truien ook inzetten al marketingtool. Zo kunt je de truien bedrukken met een leuke tekst of quote en deze inzetten op evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een open dag waarbij je nieuwe studenten een bedrukte trui cadeau geeft. Hierdoor verbind je ze direct met de campus en maak een echt fashionstatement. Het is ook leuk om de bedrukte truien in te zetten op andere evenementen, zoals festivals, shows en concerten. Helemaal in combinatie met andere festival weggevertjes, zoals bedrukte frisbees en promotie zonnebrillen. Met opdruk van een logo en tekst is het allemaal perfecte merchandise voor jouw merk.

Trui bedrukken of borduren? Alles is mogelijk

Wanneer je een trui wilt personaliseren zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt de truien laten bedrukken. Dit kan in één of meerder kleuren. Door middel van een transferdruk kan jouw logo of tekst hier tot op detail op gezet worden. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de truien te laten borduren. Met borduring wordt jouw logo of tekst als het ware in het stof verweven. Dit geeft jouw bedrukte werktrui of fashiontrui een professionele en duurzame uitstraling. Ook qua drukposities zijn de opdrukmogelijkheden eindeloos. Zo kun je kiezen voor een grote opdruk op de rug, een subtiele opdruk op de borst en in sommige gevallen wel voor een opdruk op de mouw. Alles is mogelijk!

Jouw bedrukte truien bestel je online

Bij iedere trui op de website worden de mogelijke kleuren, maten en drukopties aangegeven. Hierdoor kan je op je eigen gemak een keuze maken van wat bij jou past. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je stap voor stap al jouw wensen aangeven. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop kun je zien hoe jouw bedrukte trui eruit komt te zien. Is deze volledig naar wens, dan zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet. Wil je liever op voorhand even overleggen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.