Kindergeschenken bedrukken

Bekijk ons assortiment kindergeschenken. De kindergeschenken zijn te bedrukken met jouw logo en/of tekst. 

(40 artikelen gevonden)

Pagina's

Kinderen zijn een dankbaar publiek als u geschenken gaat weggeven. Ze zullen maar al te graag een cadeautje in ontvangst nemen en er vrolijk mee rond lopen. Op het moment dat de kinderen gebruik maken van het geschenk is uw bedrijfsnaam in hun omgeving zichtbaar. Ouders, opa’s, oma’s en andere gerelateerde komen allemaal in aanraking met uw naam. Deelt u de geschenken uit op een evenement dan verspreid u zelfs uw naam over het hele terrein. Met relatiegeschenken voor kinderen kunt u dus veel berreiken. 

Knuffels, spelletjes, potloden

Een kinderhand is gauw gevuld! Al deelt u iets kleins uit, kinderen zullen er al snel blij mee zijn. Wij hebben van alles in ons assortiment waar u kinderen mee kunt verbiljden. Met alleen een ballon kunnen kinderen zich al goed vermaken. Laat de ballon met uw logo bedrukken en deel deze uit op een evenement of bijvoorbeeld een braderie. U maakt de kinderen blij en uw naam wordt voor u verspreid. Een lekker zachte knuffel bedrukt met uw logo is ook een erg leuk geschenk. Perfect voor uw relaties of klanten die een kindje hebben gekregen. Wilt u kinderen een tijdje zoet houden, bijvoorbeeld in uw restaurant? Dan is een kleurpotloden- of tekenset een ideale weggever. Tijdens het eten vermaken ze zich en daarna kunnen ze de potloodjes mee naar huis nemen waardoor u ook daar nog zichtbaar bent met uw logo. U kunt er ook voor kiezen om een spelletje of speelkaarten uit te delen. Ook daar kunnen kinderen urenlang zoet mee zijn. Zoekt u een leuk zomersgeschenk voor kinderen? Dan zijn strandballen een goede keuze. Werkt u in de onderwijsbranche? Dan kunnen de bedrukte broodtrommels een goede keuze voor u zijn. 

Relatiegeschenken voor kinderen laten bedrukken

Als u de geschenken laat bedrukken dan kunt u daar veel voordelen uit halen. Kinderen zullen met het geschenk spelen en daarmee uw naam ook steeds weer verspreiden. Hun ouders komen steeds in aanraking met uw naam. Kinderen blij, ouders blij, u blij! 

De meeste van onze artikelen kunt u laten bedrukken. Wilt u het geschenk liever laten bedrukken met een persoonlijke tekst of pakkende reclameboodschap? Dat kan natuurlijk ook! Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Onze relatiegeschenken voor kinderen kunnen eenvoudig via onze website worden besteld.