0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Waar wij voor staan - Sharing

Een duurzame wereld creëren we samen. en als ondernemers kunnen wij een grote impact maken op ons milieu. Wij vinden het daarom belangrijk om niet alleen zelf goed bezig te zijn, maar ook onze klanten deze mogelijkheid te geven. Daarom hebben wij een veelzijdig duurzaam aanbod relatiegeschenken in ons assortiment. Hiermee kan iedere ondernemer met iedere budget een duurzaam relatiegeschenk uitzoeken en werken we samen aan een beter milieu.

 

Eco choice relatiegeschenken

Eco Choice: -30% eco materiaal

Dit zijn de meest toegankelijke eco relatiegeschenken. Ze bevatten een combi van natuurlijke en niet-natuurlijke materialen. Hierdoor vallen ze vaak in een wat lager budget en zijn ze ook voor de kleine portemonnee toegankelijk.

Bekijk het aanbod >

 

 

Eco Choice: 30% en 60% eco materiaal

Bij deze selectie artikelen is het aandeel duurzame materialen iets groter. Dit zie je dan ook al snel terug in de algehele uitstraling van deze geschenken. Met name materialen, zoals bamboe, hout en katoen zal je hierin terugzien.

Bekijk het aanbod >

Eco choice relatiegeschenken

 

 

Eco choice relatiegeschenken

Eco Choice: 60% - 100% eco materiaal

In deze selectie vind je relatiegeschenken die bijna volledig uit eco materiaal bestaan. Dit aanbod is zeer veelzijdig en kan uit verschillende natuurlijke grondstoffen zijn gemaakt. Ook hebben deze artikelen direct een natuurlijke uitstraling, waardoor dit gelijk in het oog zal vallen bij omstanders.

Bekijk het aanbod >

Terug naar boven