0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Waarom een bedrukte mok een ideaal relatiegeschenk is

Bedrukte mokken zijn één van de meest verkochte producten bij Van Heijster! Mokken zijn originele relatiegeschenken om te laten bedrukken omdat vrijwel iedereen dagelijks wel een mok gebruikt. U geeft aan iedere partner een mooie mok met daarop het logo van uw bedrijf. Op deze manier komen uw relaties bij iedere slok koffie of thee die zij nemen, weer in aanraking met uw bedrijf. Heeft u een goede samenwerking gehad met één of meer partners? Of wilt u uw huisstijl benadrukken en verspreiden onder uw werknemers? Dan is een bedrukte mok een ideaal instrument! 

Bedrukte mokken voor ieder doel

Van Heijster heeft mokken met bedrukking in allerlei maten, vormen en kleuren in het assortiment. Zo is de goedkoopste mok maar € 0,49 cent en daarom ideaal om een groot aantal werknemers, klanten of andere stakeholders te verassen. Tevens is het mogelijk om een leuke afbeelding op mokken te laten bedrukken. Leuk, wanneer u in samenwerking met andere partijen een pand of een winkel hebt opgeleverd. Of bijvoorbeeld wanneer u het logo van uw bedrijf heeft veranderd. Op deze manier wordt een bedrukte mok een origineel visitekaartje! Bij Van Heijster is het zelfs mogelijk om een complete, 92-delige, porselein set inclusief bedrukking binnen 8 werkdagen binnen hebben. Speciaal voor die ene klant waar u wel vaker mee wilt samenwerken! 

Mokken bedrukken in kleine- en grote oplage

Bij van Heijster kunt u terecht voor zowel grote als kleine oplage relatiegeschenken. Zo zijn de meeste mokken inclusief bedrukking al beschikbaar bij een oplage van minder dan 100 stuks. Alle drinkwaren met bedrukking in ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo is er voor ieder bedrijf wel een passend exemplaar te vinden. Daarnaast zijn deze gave relatiegeschenken, gedrukt en wel,  al in huis (of op kantoor) binnen 8 werkdagen. Ideaal als u eens een keer snel wat relatiegeschenken moet regelen! 

Bestel uw bedrukte mokken online

Het kiezen, bedrukken en bestellen van mokken doet u eenvoudig en snel op onze website. Het enige wat u moet doen is een mooie mok kiezen en, indien gewenst, een leuke bedrukking. Van Heijster regelt de rest. Indien u een proefdruk wenst kunt u dit aanvragen. Deze proefdruk geeft (digitaal) weer hoe uw mokken eruit komen te zien. Hierdoor voorkomt u teleurstellingen bij de uiteindelijke oplevering van uw bestelling. Tevens is het mogelijk om een proefdruk fysiek te beoordelen alvorens de bestelling wordt geproduceerd. Indien u alsnog vragen heeft of wanneer u meer informatie wilt over het bedrukken van mokken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag! 

 

Terug naar boven