0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Carnavalsartikelen met logo

Carnaval artikelen Heijster relatiegeschenken Venray

De Van Heijster carnavalshop is geopend!

Ben je op zoek naar leuke carnaval relatiegeschenken voor het carnaval 2021? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met deze geschenken maak je van iedere carnaval en elke optocht een groot feest. Naast de snoepjes die vaak uitgedeeld worden, hebben we ook andere leuke ideeën voor carnaval zoals de handklapper, de toeter, kleurrijke waaiers en party zonnebrillen. Uiteraard allemaal te bedrukken met logo of tekst of in eigen carnavalskleuren. Luister de pronkzitting, receptie en/of boerenbruiloft op met je eigen unieke bedrukte artikelen. Of eer Prins Carnaval door zijn gezicht en titel te bedrukken op typische artikelen zoals openers, aanstekers en onderzetters.

Met de bestelling van Van Heijster binnen, kan het carnavalsfeest pas echt beginnen! 

(30 artikelen gevonden)

Pagina's

Top 5 Carnaval Tips

Ben je als bedrijf of carnavalsvereniging op zoek naar iets speciaals dit jaar? Laat het logo en/of de spreuk van jouw vereniging dan op een carnavalsartikel drukken.
Voor jou hebben we de 5 beste carnavalsideeën op een rij gezet: onze top 5 carnaval tips voor 2021:

  1. Alcoholtester. Carnaval staat bekend om gezelligheid en een drankje drinken. Deel deze alcoholtester uit aan jouw publiek. Een leuk geschenk met een knipoog, dat kunnen carnavalsvierders best waarderen. 
  2. Polo. Wil je als carnavalvereniging dat je leden een uitstraling hebben? Laat dan polo's bedrukken met het logo van jouw vereniging. Ideaal: ook in dames- en kindervariant beschikbaar. 
  3. Warmtepad. Tijdens carnaval kan het best koud buiten zijn. Warm de kijkers van de carnavalsoptocht lekker op door warmtepads met een logo uit te delen. Ze zullen je dankbaar zijn. 
  4. Lippenbalsem met pepermunt. Snoep is een veelvuldig uitgedeeld item tijdens carnaval. Naast pepermuntjes zit er ook lippenbalsem in dit potje. 
  5. Aansteker met flesopener. Een klassieker, leverbaar in zes kleuren. Een zeer betaalbare keuze die snel geleverd kan worden!
Terug naar boven