Van Heijster relatiegeschenken - Maak het persoonlijk

Een relatiegeschenk is meer dan een cadeautje. Het is een persoonlijk gebaar waarmee je jouw klanten, medewerkers en partners laat zien hoe veel je om ze geeft. Bij Van Heijster relatiegeschenken staat ons team klaar om het beste relatiegeschenk voor je te vinden. Door te kijken naar het gebruiksmoment, doelgroep en doel kunnen wij je producten bieden welke precies aansluiten bij jouw wensen. Je kunt jezelf voorbereiden op creatieve ideeën en een voorstel op maat.

Persoonlijk & relatiegericht


Als er één ding is waar wij bij Van Heijster van houden (naast de Limburgse vlaai) dan is het wel persoonlijk contact met de klant. Ons team staat altijd voor je klaar om je telefonisch, via de chat of op welke manier dan ook te helpen.

 

Dynamisch & snel


Deze passie trekken wij maar al graag door. Ons team werkt met volledige overgave aan elke order: groot en klein.

Duurzaam ondernemen


Ons assortiment is zeer groot en divers, waarbij wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Alles wat wij doen heeft effect op onze omgeving en die willen wij zo goed mogelijk behandelen.

We komen ook graag een langs op jouw kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Dankzij het persoonlijke contact kunnen wij snel schakelen en kunnen wij samen het maximale resultaat behalen.

Zo bieden wij je niet alleen een duurzaam en gecertificeerd assortiment, maar houden wij de gehele productie chain goed in de gaten door onze deelname in BSCI.

Een kijkje in de keuken


Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk de bedrijfsvideo of kom een keer langs voor een persoonlijk gesprek.