Persoonlijke & veiligheidsartikelen

Accessoires en persoonlijke relatiegeschenken bedrukt met jouw logo. Jij en jouw zakelijke relaties doen er alles aan om doelen te bereiken en de ‘business running’ te houden. Doe eens een stapje terug en verwen je relaties met een hartverwarmend persoonlijk geschenk. Hiermee versterk je jouw relaties. Ook jouw personeel zal een persoonlijk relatiegeschenk zeker waarderen. Hiermee laat je zien dat je hun inzet waardeert en zij zullen zich meer verbonden voelen met het bedrijf. Daarnaast doen kleine accessoires het ook goed als give away tijdens promotionele acties. De persoonlijk relatiegeschenken passen bij iedere gelegenheid en bij iedere vorm van relaties.

(255 artikelen gevonden)

Pagina's

Ruime keuze uit meer dan 100 accessoires

Het assortiment persoonlijke relatiegeschenken is zeer breed. U vindt er alles op gebied van persoonlijke verzorging, zoals luxe badsets. Maar u vindt er ook EHBO sets en veiligheidsartikelen voor bijvoorbeeld in de auto. Neem ook eens een kijkje in het assortiment ‘diverse’ hier vindt u leuke gadgets, zonnebrillen en nog veel meer. Uiteraard kunnen deze artikelen bedrukt worden met uw logo en/of tekst. Hiermee heb je altijd een origineel geschenk in handen om weg te geven.

Onze favoriet: de badsets met logo

In het brede assortiment hebben wij één grote favoriet, namelijk de badsets. De badsets zijn namelijk niet alleen verzorgend, maar ze zorgen ook voor een heerlijke geursensatie en een ware wellnessbeleving. Bovendien is een zo’n badset geschikt voor een brede doelgroep. Niet alleen volwassen mannen en vrouwen kunnen hiervan genieten, maar ook jongeren en kinderen kunnen niet zonder. Bij het bedrukken van badsets zit je dus altijd goed. Laat bijvoorbeeld jouw logo op de badsets drukken en profiteer van een groot bereik. Het aanbod is ontzettend divers. Naast de vele basic badsets, bieden wij ook cadeaupakketten van Rituals aan.

Bestel al jouw persoonlijke relatiegeschenken direct online

De persoonlijke geschenken en accessoires kun je direct online bestellen. Je kunt precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw bestelling een succes wordt. Uiteraard staan zij altijd voor je klaar voor een persoonlijk advies en/of een offerte op maat. Tevens heb je de mogelijkheid om een sample van het gewenste artikel aan te vragen. Hierdoor kun je het artikel zien alvorens je bestelt.