Persoonlijke & veiligheidsartikelen

Accessoires en persoonlijke relatiegeschenken bedrukt met uw logo. U en uw zakelijke relaties doen er alles aan om doelen te bereiken en de ‘business running’ te houden. Doe eens een stapje terug en verwen uw relaties met een hartverwarmend persoonlijk geschenk. Hiermee versterkt u uw relaties. Ook uw personeel zal een persoonlijk relatiegeschenk zeker waarderen. Hiermee laat u zien dat u hun inzet waardeert en zij zullen zich meer verbonden voelen met het bedrijf. Daarnaast doen kleine accessoires het ook goed als give away tijdens promotionele acties. De persoonlijk relatiegeschenken passen bij iedere gelegenheid en bij iedere vorm van relaties.

(259 artikelen gevonden)

Pagina's

Ruime keuze uit meer dan 100 accessoires

Het assortiment persoonlijke relatiegeschenken is zeer breed. U vindt er alles op gebied van persoonlijke verzorging, zoals luxe badsets. Maar u vindt er ook EHBO sets en veiligheidsartikelen voor bijvoorbeeld in de auto. Neem ook eens een kijkje in het assortiment ‘diverse’ hier vindt u leuke gadgets, zonnebrillen en nog veel meer. Uiteraard kunnen deze artikelen bedrukt worden met uw logo en/of tekst. Hiermee hebt u altijd een origineel geschenk in handen om weg te geven.

Bestel al uw persoonlijke relatiegeschenken direct online

De persoonlijke geschenken en accessoires kunt u direct online bestellen. U kunt precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw bestelling een succes wordt. Uiteraard staan zij altijd voor u klaar voor een persoonlijk advies en/of een offerte op maat. Tevens heeft u de mogelijkheid om een sample van het gewenste artikel aan te vragen. Hierdoor kunt u het artikel zien alvorens u bestelt.