Tassen

Tassen bedrukken met uw eigen logo.

Bedrukte tassen zijn niet alleen hele praktische geschenken om weg te geven aan uw relaties, maar met uw eigen bedrukking zijn ze ook erg leuk en origineel. De tasjes met opdruk zijn bovendien altijd zichtbaar, waardoor u altijd profiteert van een groot bereik. Niet alleen de ontvanger, maar iedereen in zijn/haar omgeving zal de gepersonaliseerde tas zien. Hier kunt u dus flink mee uitpakken. Bijvoorbeeld door de tas met tekst te bedrukken, zoals een leuke slogan die goed blijft hangen. Uiteraard is het ook mogelijk om de tas met logo te bedrukken.

(379 artikelen gevonden)

Pagina's

Promotie tasjes met opdruk als nummer één weggever

Onze relatiegeschenk tassen worden altijd gewaardeerd. Zeker tijdens beurzen en open dagen, wanneer relaties worden overladen met give aways en gadgets, is het een zeer welkom geschenk. Uw promotie tassen komen als geroepen. Naast de reclame tassen en bedrukte shoppers kunt u uw relaties ook verrassen met handige sporttassen met bedrukking en stevige trolleys met opdruk, maar ook voor in het onderwijs bieden wij u praktische bedrukbare draagtassen en laptoptassen met opdruk. Ook voor de warme dagen hebben wij de ideale tas. Onze koeltassen met opdruk zijn ideaal om uw etenswaren mee te nemen tijdens een dagje weg of om uw lunch mee naar uw werk te nemen. De keuze is zeer ruim en wij kunnen alle tassen bedrukken met logo, naam en/of tekst.

Een praktische tas met opdruk voor de juiste gelegenheid

Zodra u weet voor welke gelegenheid u een bedrukte tas als relatiegeschenk of promotiemateriaal wil weggeven, is het tijd om de geschikte tas die u wilt laten bedrukken te selecteren. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze bedrukbare promo tassen. Een duurzaam assortiment aan bedrukbare tassen die zeker in de smaak zullen vallen bij uw zakenrelaties. Uiteraard geeft u dan geen kale tas weg maar u voorziet deze van bedrukking. Wat verder nog een hele interessante optie is, is de bedrukte laptoptas. Wanneer u uw zakenrelaties een laptoptas met bedrukking schenkt en zij deze in gebruik nemen, geeft u niet alleen iets wat zeer bruikbaar voor hen is. Uw opdruk zal namelijk ook overal in beeld komen zoals in het openbaar vervoer wanneer uw zakenrelaties onderweg zijn naar hun werk. Ook onze bedrukte koeltassen zijn zeker een aanrader. Een makkelijk meeneembaar geschenk dat zeker in de zomer van pas komt. 

Tas laten bedrukken? Bestel direct online

Of u nu leuke reclame tasjes wilt bestellen of juist gaat voor een luxe sporttas, al uw bedrukte tasjes kunt u direct online bestellen. Hier kunt u precies aangeven wat uw gewenste aantal, kleuren en opdruk is. U ontvangt tevens een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo kunnen wij precies de tassen bedrukken zoals u wenst. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u tevens voorzien van een sample en/of offerte op maat.

Bent u op zoek naar bedrukte tassen met een kleine oplage? Wij bieden zelfs tassen aan met een staffel van 25 stuks of lager. Ook katoenen tassen zijn er in kleine oplages. Zo is er voor ieder wat wils!