Schrijfwaren

Schrijfwaren bedrukken voor succes. Schrijfwaren zijn één van de populairste relatiegeschenken om weg te geven. U kunt luxe pennen graveren met uw logo en/of tekst voor uw zakenrelaties, maar u kunt ook reclame pennen of potloden laten bedrukken met een originele tekst als give away op beurzen of tijdens promotionele acties. Met bedrukt schrijfgerei bent u verzekerd van een groot en effectief bereik. Zo komt een pen gemiddeld in zeven verschillende handen terecht. Uw bereik wordt dus zeven keer groter dan verwacht. Bovendien past het schrijfgerief bij iedere doelgroep. Of het nu gaat om kinderen op een basisschool of jubilarissen op het werk, met bedrukte of gegraveerde schrijfwaren komt u een heel eind.

PennenType pennenMerkenVerwante artikelenDruktechnieken

(85 artikelen gevonden)

Pagina's

Van reclame pennen tot luxe pennen, voor ieder wat wils

Met het brede assortiment dat wij bij Van Heijster bieden, mogen we wel een schrijfwaren groothandel genoemd worden. Het assortiment schrijfwaren is zeer breed. Voor iedere doelgroep, iedere gelegenheid en in iedere stijl vindt u een pen, potlood of markeerstift die bij u past. Als u op zoek bent naar praktische schrijfwaren voor een zeer lage prijs, dan moet u zeker eens een kijkje nemen in het assortiment reclame pennen. Ook de markeerstiften en potloden met logo zijn goede weggevers. Voor exclusieve pennen moet u een kijkje nemen in het assortiment luxe pennen. Hier vindt u ook luxe pennen van de topmerken Charles Dickens en Waterman. U kunt ook ervoor kiezen om Parker pennen graveren met uw eigen tekst. 

Schrijfwaren online bestellen?

Hier bij Van Heijster kunt u al het schrijfgerei direct online bestellen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt en uw bedrukkingswensen heeft doorgegeven, ontvangt u van ons een drukproef ter goedkeuring. Na uw goedkeuring zullen wij uw schrijfwaren bedrukken. Deze heeft u dan binnen 8 werkdagen in huis (tenzij anders vermeld). Voor persoonlijk advies op maat kunt u ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u een offerte of sample van het gewenste artikel opsturen.