Drinkwaren bedrukken

Alles smaakt lekkerder uit een fles met logo

Een fles is een promotieartikel dat veel gebruikt wordt door de ontvanger. Eigenlijk is de fles bijna niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Van de populaire Dopper tot handige waterflessen met fruitfilters. U ziet het allemaal. Het is dan ook niet zo gek dat dit een steeds populairder geschenk wordt om weg te geven aan uw relaties en klanten. Helemaal wanneer u de fles kunt voorzien van een persoonlijke bedrukking in de vorm van uw logo en/of tekst.

bidons

(334 artikelen gevonden)

Pagina's

Van bidon tot thermosfles. Kies uit een breed assortiment

In het assortiment vindt u diverse flessen in allerlei soorten, maten en kleuren zoals de populaire Dopper. Voor iedere gelegenheid en doelgroep vindt u een passende fles. Zo is een bidon met opdruk bijvoorbeeld erg handig voor sporters en kunt u uw relaties extra verrassen met een luxe wijngeschenk tijdens het eindejaar. Iedere drinkfles kan weer op een andere manier bedrukt worden. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om bepaalde thermosflessen te laten graveren met een naam. Maar wij hebben ook bidons in het assortiment die in full colour bedrukt kunnen worden. Laat deze bijvoorbeeld bedrukken met een foto of afbeelding in uw huisstijlkleuren voor een extra originele en opvallende uitstraling.

Voor iedere doelgroep een passende fles

Dankzij het brede assortiment vindt u voor iedere doelgroep een fles dat precies bij hun past. Wanneer u mannen wilt bereiken, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stoere roestvrijstalen fles. Voor vrouwen is een lichte waterfles met fruitfilter een leuk idee. En voor sporters kiest u uiteraard voor een praktische bidon met opdruk. Maar ook hier kunt u kiezen voor een Tacx bidon voor professionals of een promotionele bidon voor amateursporters. U kunt ook een combinatie gift geven: denk bijvoorbeeld aan een broodtrommel met een waterfles. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Mokken met logo voor in uw bedrijfskantine

Naast de vele waterflessen hebben wij ook een groot assortiment servies dat perfect bedrukt kan worden met uw logo. Denk bijvoorbeeld aan een leuke mok met opdruk van uw logo. Dit zorgt voor een professionele uitstraling in uw bedrijfskantine, waar uw huisstijl goed in terug zal komen. U kunt ook kiezen voor een persoonlijke opdruk door een fotomok te bedrukken. Deze kunt u bijvoorbeeld laten bedrukken met de namen en/of foto’s van uw collega’s, waardoor iedereen een eigen persoonlijke mok heeft. U kunt ook kop en schotels bedrukken voor een extra luxe gevoel. Deze doen het bedrukt met uw logo ook goed als jubileumgeschenk.

Uw fles met opdruk binnen 8 werkdagen in huis

Wanneer u al wel precies weet wat u wilt hebben, kunt u uw geschenken eenvoudig online bestellen. Tijdens uw online bestelling kiest u niet alleen uw gewenste aantal en kleur, maar u kunt ook al uw bedrukkingwensen doorgeven. Deze zullen wij omzetten naar een digitale drukproef. Zo kunt u precies zien hoe uw bedrukte fles eruit komt te zien. Na het akkoord op de drukproef is het nog zo’n 8 werkdagen wachten op uw bedrukte flessen!