Wat kunnen we voor jou betekenen?

Welkom bij Van Heijster! Hier tillen we de kunst van promotieartikelen naar een hoger niveau! Als jouw partner in bedrukte geschenken, worden we graag uitgedaagd. We zijn namelijk niet alleen een leverancier, maar een creatief verlengstuk van jouw merk!

Bij ons draait alles om jouw visie en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor jouw medewerkers en relaties. We denken graag mee over de perfecte bedrukking die jouw boodschap op een unieke manier overbrengt.


Neem contact met ons op via:

✉️ sales@vanheijster.nl
☎️ 0478 557 300Maak gebruik van onze services en daag ons uit!

Laat ons weten wat je in gedachten hebt, samen maken we van jouw relatiegeschenken een persoonlijke en onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen tillen! 

Ideëen voor jouw geefmoment

We hebben voor elk moment het perfecte geschenk, of het nu per seizoen is, bij een speciaal geefmoment, binnen een bepaalde branche, of voor een bepaald evenement. Wij adviseren je graag.

Een huisstijlpakket op maat


Laat ons je helpen bij het samenstellen van een inspirerend huisstijlpakket dat volledig is afgestemd op jouw merk. Van pennen tot drinkflessen; wij denken van A tot Z met je mee.

Creëer een custom-made artikel


Ben je op zoek naar een echt uniek artikel, dat voor 100% aansluit bij jouw wensen? Wij kunnen promotieartikelen volledig op maat maken! Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Creatieve ondersteuning

Wil je graag op creatiefvlak hulp bij het bepalen van een passende bedrukkingstekst? We denken graag mee over een leuke tekst of inspirerende quote die perfect aansluit bij jouw doel.

Ontvang een digitaal voorbeeld

Bij ons ontvang je altijd een gratis digitaal voorbeeld van jouw bedrukking. Op die manier kun je precies zien hoe het eruit zal zien en of het volledig voldoet aan jouw wensen voordat we overgaan tot productie.

Ondersteuning bij het artwork


Laat ons meedenken bij het creëren van jouw unieke bedrukking. We staan klaar om jouw ideeën te vertalen naar een opvallend en doeltreffend ontwerp dat perfect past bij jouw merk en boodschap.