Textiel

Promotie textiel bedrukt met uw (bedrijfs-) logo. Bedrukt promotietextiel is onmisbaar bij uw promotieactie. Gaat uw personeel binnenkort de straat op om uw merk, product of dienst te promoten? Geef uw boodschap dan extra lading door bedrukt promotietextiel te laten bedrukken. Bij ons kunt u al het promotietextiel laten bedrukken met uw logo en/of tekst. De impact van uw boodschap wordt vergroot en zal langer blijven hangen. Uw relaties zullen uw naam nog lang onthouden. Dat zorgt voor heel wat extra sales op lange termijn. Daarnaast kunt u luxe promotietextiel, zoals jassen en bodywarmers ook inzetten als relatiegeschenk voor uw zakenrelaties.

(290 artikelen gevonden)

Pagina's

Ruime keuze aan promotietextiel

Het assortiment promotietextiel is zeer breed. U vindt er meer dan 200 verschillende artikelen. Er is een grote vertegenwoordiging van promotionele t-shirts, polo’s, jacks en blouses. Daarnaast bieden wij u ook promotietextiel om uw relaties warm te houden zoals, sweaters, fleece artikelen, jassen, sjaals en bodywarmers. Moeten uw medewerkers op het werk speciale bedrijfskleding dragen? Geef hier dan je persoonlijke touch aan door bedrijfskleding te laten bedrukken met uw logo en/of tekst. Naast promotiekleding hebben wij ook een breed assortiment badstof/badjassen. Ideaal voor schoonheidssalons en wellness centra. Om uw outfit helemaal compleet te maken vergeet dan zeker bedrukte caps en petjes niet. 

Al uw promotietextiel direct online besteld

U kunt uw promotietextiel direct online bestellen. Bij uw bestelling heeft u de mogelijkheid om al uw wensen, zoals aantallen, kleuren, maten en opdruk, aan te geven. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Breng ook eens een bezoek aan onze showroom om het assortiment promotietextiel zelf te bekijken.