Gadgets en Weggevers

Succesvol ondernemen met bedrukte gadgets. Met bedrukte gadgets bereikt u meer dan alleen naamsbekendheid. Bedrukte gadgets zorgen voor merkbinding, herkenbaarheid en vertrouwen. U kunt de gadgets met opdruk in zetten als versterking van uw marketingcamapgne. De bedrukte gadgets doen het ook goed als relatiegeschenk om uw relaties en personeel te bedanken voor hun inzet. De gadgets zijn op verschillende manieren en momenten in te zetten en wij kunnen de gadgets bedrukken met uw logo en/of (campagne) tekst.

(394 artikelen gevonden)

Pagina's

Unieke promo gadgets als weggever op evenementen

Of het nu op een beurs is of open dag, voor ieder evenement vindt u een passende gadget. De promo gadgets kunnen variëren van jarenlange succesartikelen, zoals aanstekers, pennen en lanyards tot high-tec innovatieve geschenken, zoals usb artikelen, de Virtual Reality bril en smartphone gadgets. Wat u ook zoekt, als ‘groothandel gadgets’ kunnen wij het altijd voor u vinden. Voor iedere doelgroep, gelegenheid en doelstelling vinden wij gepersonaliseerde gadgets die bij u passen. Wilt u meerdere gadgets weggeven dan kunt u ze ook in bedrukte tassen verzamelen en uitdelen. Op zoek naar kleine aantallen? Een aantal van onze gadgets zijn ook te bestellen in lage staffels

Tip: De bedrukte sleutelhanger blijft vaak voor een langere tijd aan een sleutelbos hangen.

Gadgets laten bedrukken? Bestel direct online

Of u nu gadgets met logo of ballonnen met tekst wilt laten bedrukken, wij kunnen het allemaal. Ook vindt u in het assortiment gadgets die in full colour bedrukt kunnen worden of zelfs gegraveerd kunnen worden voor een luxe uitstraling. U kunt direct online aangeven hoe uw gadgets bedrukt moeten worden. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar met het beste advies en de nieuwste trends. U heeft ook de mogelijkheid om een sample of offerte van het gewenste artikel aan te vragen.